Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

opleiding volzet
Mechelen-Kempen
Volzet
Opleiding

Bereik je klanten met AI-powered marketing

Deze opleiding over het gebruik van Artificiële Intelligentie in marketing leert je alles wat je moet weten om je marketing naar een hoger niveau te tillen. 🚀 Je leert hoe je de data-maturiteit in je bedrijf kunt laten groeien 📈 en hoe je AI-tools kunt gebruiken voor personalisatie en content-creatie. Je gaat naar huis met een schat van kennis en een reeks tools & checklists 📋 om in je bedrijf te gebruiken. 

Locatie

Mechelen

Prijs

€ 550 (excl. btw)
(2x lunch inbegrepen)

 

Opleiding is volzet. Indien interesse, contacteer Donaat.

Elevator pitch trainers & sprekers Voka West-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Volzet
Opleiding

Trainersdag

Wil je graag optreden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Laat dan op onze Trainersdag het beste van jezelf zien in een korte pitch!

Locatie

Kortrijk

Prijs

Leden: €0.00
Niet-leden: €0.00

KA data
Limburg
Opleiding

Verhoog de klanttevredenheid via Customer Journey Mapping

De klanten die je hebt, overal goed bedienen; het is een evidentie maar in de praktijk steeds moeilijker. De noden en het gedrag van je klanten veranderen immers snel. Bovendien is de klantreis vaak niet meer lineair. Hierdoor wordt het moeilijker om te weten waar de klant zich nu precies in het traject bevindt en waar hij/zij naar op zoek is. Er zijn talloze contactmomenten via meerdere toestellen en kanalen. Deze contactmomenten genereren een heleboel data waar je rekening mee moet houden.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 ex. BTW

Smart warehousing inspiratietrip
Limburg
Netwerking

Smart warehousing inspiratietrip

Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Magazijnen worden ook gezien als een kostenfactor, waarbij de personeelsfactor vaak zwaar op de begroting drukt. De trend naar automatisering en digitalisering is ingezet. Welke concepten, technologieën en systemen zijn beschikbaar voor het magazijn van de toekomst? Om competitief te blijven en inspiratie op te doen nemen wij jou op 20 april 2023 mee op dagtrip door drie toonaangevende bedrijven. Ga jij ook mee? 

Prijs

€ 375.00 (excl. BTW) voor Voka-leden
€ 450.00 (excl. BTW) voor niet-leden.

Lab: Energiedashboarding
West-Vlaanderen
Opleiding

Lab: De opportuniteiten en voordelen van energiedashboarding

Klaar voor de eerste stap naar energiezuinig ondernemen? Benieuwd hoe je relevante parameters verzamelt en jouw eigen energiedashboard opbouwt voor meer energie-efficiëntie? "Meten is weten" en met dit lab zet je de eerste stap naar een slimmer en duurzamer energiebeleid voor jouw onderneming.

Prijs

Leden: €550.00
Niet-leden: €550.00

Cybersecurity lerend netwerk foto
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Lerend Netwerk Cybersecurity

In dit traject gaan we samen met jou aan de slag om je cybersecurity een quickstart te geven onder leiding van experts en getuigenissen van andere ondernemers. Je komt buiten met duidelijke stappen en een concreet plan hoe cybersecurity in je bedrijf te implementeren.

Prijs

850 euro

Lerend Netwerk: Cybercrisis management
West-Vlaanderen
Traject

Lerend Netwerk: Cybercrisis management

Cyberbeveiliging is een absolute must, maar wat als het misgaat? Welke communicatiestrategie hanteer je? Wie heeft welke verantwoordelijkheden? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk.

Prijs

Leden: €850.00
Niet-leden: €850.00

Innoveren? Loop jouw subsidies niet mis!
Limburg
Infosessie

Innoveren? Loop jouw subsidies niet mis!

Als ambitieuze ondernemer wil je maar één ding: je onderneming vooruithelpen. Daarom investeer je, bedenk je nieuwe producten en diensten, verken je nieuwe materialen, onderzoek je nieuwe business modellen of vernieuw je jouw processen. Maar innoveren kost geld. Deze gratis infosessie op 24 april geeft jou inzicht in subsidies voor innovatie, digitalisering en cybersecurity.

Prijs

Gratis voor Voka-leden en niet-leden

Industrie 4.0
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Industrie 4.0 Lab

Ontdek bij zes innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business vooruithelpt en krijg daarbij deskundige toelichting van een expert.

Prijs

1.000 euro

Trainersdag
Mechelen-Kempen
Netwerking

Trainersdag 2023 voorjaar - VOLZET

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka?

Locatie

Geel

Prijs

Dit is een gratis event. 

Inschrijven verplicht.

KA data
Limburg
Opleiding

Optimaal datamanagement voor betere inzichten en beslissingen

Heb jij altijd al willen weten welke voordelen jouw organisatie uit data kan halen? Of aan welke onderdelen je zeker moet denken om een moderne organisatie rond data op te zetten? Volg dan deze opleiding en leer om de mogelijkheden van data-analyse te definiëren voor jouw eigen organisatie.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka leden:
€ 480,00 ex. BTW

Voka niet-leden:
€ 720,00 ex. BTW

Tech@venture Amsterdam
Voka nationaal
Activiteit

Tech@venture Amsterdam

Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Amsterdam. 

Prijs

2500 euro excl. BTW

Infosessie
Limburg

Digicafé

Of je nu een kleine ondernemer bent of een grote multinational, digitalisering is de toekomst. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het 'digicafé' is de perfecte gelegenheid om je kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten. Kom op dinsdag 2 mei samen met gelijkgestemden om tijdens een inspirerende keynotesessies de hot topics binnen digitalisering onder de loep te nemen. 

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden 

Europese subsidiering
Brusselse metropool
Opleiding

Europese subsidiekansen: hoe ondersteunt Europa ondernemingen in de digitale en groene transitie?

Ontdek tijdens deze lunch en learn de opportuniteiten binnen Europese subsidieprogramma's voor projecten rond digitalisering en duurzaamheid. We geven toelichting bij verschillende subsidieprogramma's en wijzen op de mogelijkheden en de valkuilen.

Locatie

Brussel

Prijs

Exclusief voor leden 

Belangrijke online databanken
Mechelen-Kempen
Opleiding

Belangrijke online databanken en websites voor het realiseren van jouw export en import!

Welke digitale tools verlichten jouw job bij internationale handelstransacties? In deze workshop geven we je een handig overzicht en nuttige gebruikstips.

Prijs

Leden: €100 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €150 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw l...
connected-manufacturing
Mechelen-Kempen
Infosessie

Webinar Connected Manufacturing

De transitie van massaproductie naar kleinere series van complexe maatwerkproducten en korte doorlooptijden zet de productiviteit van maakbedrijven onder druk. Digitale technologieën laten toe om productieapparatuur te connecteren, data te extraheren en data-gedreven toepassingen op te zetten. Hiermee kan de productiviteit van uw onderneming aanzienlijk verhoogd worden. Toch heerst vaak het gevoel dat deze toepassingen te duur zijn, complex zijn of dat de uiteindelijke waarde onduidelijk is. 

Prijs

Gratis

vlaio

Video maken met je smartphone
Mechelen-Kempen
Opleiding

Video maken met je smartphone

Leer filmpjes maken zonder grote budgetten of ingewikkelde camera's

Locatie

Mechelen

Prijs

Leden: €430 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €645 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw l...
Scouting 4.0 - Smart Logistics
Vlaams-Brabant
Traject

Scouting 4.0 - Smart Logistics

Je hoorde vast al iets over de vierde industriële revolutie. Volgens de theorie helpen AI, robotica, connectiviteit en datagebruik voor een transformatie die je productieproces en logistiek naar het next level brengen.  Klinkt mooi, toch? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Prijs

€1.000

ING
SD  Worx