Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen

Activiteiten - West-Vlaanderen

Lerend Netwerk Artificial Intelligence
Project - Afgelopen

Lerend Netwerk Artificial Intelligence

Is uw onderneming klaar om te innoveren en AI-toepassingen te integreren? Wil u liever geen theorie meer maar gewoon de praktijk? Wil u graag uw uitdagingen aftoetsen met ondernemers of managers die in dezelfde fase zitten? Sluit u dan zeker aan bij het Lerend Netwerk AI.

What’s NXT West-Vlaanderen
Project - Afgelopen

What’s NXT West-Vlaanderen

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Lab: Robotic process automation
Opleiding

Lab: Robotic process automation

Zelf digitale werknemers of softwarerobots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

Ronde tafel circulair ondernemen
Netwerking

Ronde Tafel circulair ondernemen

Ben jij een ondernemer die de keuze heeft gemaakt om meer circulair te ondernemen? Zoek je inspiratie en/ of een klankbord van gelijkgestemden? Dan is Ronde Tafel circulair ondernemen wellicht iets voor jou.

Innovation Academy
Opleiding - On- en offline

Innovation Academy

Theorieën, tools en testimonials voor innovatie Innovatie gaat niet om de grote ideeën die als het ware plots komen neergedaald, wél om businessideeën die constant gegenereerd kunnen worden.

Plato Experten - Digitaal
Project

Plato Experten - Digitaal

Bent u een IT-manager die vooruit denkt? Een leider die de digitale transformatie en digitalisering omarmt en meerwaarde wil creëren voor uw onderneming? Dan is deze Plato Experten Digitaal uw netwerk om te groeien.

Titeca
DHL
ING
Proximus
SD  Worx