Skip to main content

Activiteiten

Webinar Export in coronatijden: zakendoen met Tsjechië
  • Online
Infosessie

Webinar Export in coronatijden: zakendoen met Tsjechië

Specifieke tijden vragen om specifieke oplossingen. De covid19-pandemie heeft gezorgd voor een innovatieboom in Tsjechië. Op welke sectoren wordt de nadruk door de pandemie versterkt en wat zijn de actuele kansen voor de Vlaamse bedrijven op de Tsjechische markt? Je verneemt het allemaal rechtstreeks van de handelsattaché uit Praag tijdens dit korte webinar!

Mercurio - Go International
Project

Go International

Denk je eraan een internationale strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres. Via dit begeleidingstraject stippelen we samen een strategie uit, op maat van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf sterk, wendbaar en competitief blijft.

mercurio
Project

Beyond Borders: Zuid-Europa

Belangstelling voor de ruime zakelijke opportuniteiten in Zuid-Europa, meer bepaald in Spanje, Portugal en Italië? Je hebt al een plan, maar je wil deze aftoetsen? Beyond Borders Zuid-Europa biedt je in vier interactieve sessies een combinatie van cases door experten en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers. Als kers op de taart beëindig je het traject met een marktintroductieplan op maat van jouw bedrijf.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse