Skip to main content
  • Opleidingen en infosessies

Opleidingen en infosessies

Tech@venture Amsterdam
Voka nationaal
Opleiding

Tech@venture Amsterdam

Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Amsterdam. 

Prijs

2.500 euro (excl. btw)

Het Innovatieforum Voka Oost-Vlaanderen brengt een vaste groep mensen samen die in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten bespreken met elkaar en met een expert in het thema.
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven, ervaring uitwisselen en je blik verruimen? In het Innovatieforum bepaal je, samen met je vaste groep, de thema’s waarrond gewerkt wordt. Je overlegt in alle vertrouwen over je eigen projecten zodat je de juiste prioriteiten legt en de juiste aanpak kiest.

Locatie

Gent

Prijs

550 euro

Cybersecurity lerend netwerk foto
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Cybersecurity

In dit lerend netwerk rond cybersecurity komen C-levels uit bedrijven met meer dan 100 werknemers samen om in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten te bespreken met elkaar en met een expert in het thema. 

Prijs

Leden: €1000.00

Industrie 4.0
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Industrie 4.0 Lab

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. Voor elke technologie binnen Industrie 4.0 een blik achter de schermen van een voorloper in onze regio en een deskundige toelichting van een expert. Dàt krijg je in ons I4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf me

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Jobat
Soundfield
Deloitte Private
XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx