Skip to main content

Activiteiten

talentenmarkt
  • Online
Netwerking

Online Talentenmarkt + Slotsessie Welt

Graag sluiten we ons Welt-jaar af met een ‘alternatieve talentenmarkt’ en een feestelijke slotsessie.  Zoals gewoonlijk voorzien we hierbij een netwerkmoment met een natje en een droogje, geleve

Vlaams - Nederlandse Handelsdag digitaal
  • Online
Netwerking

Online B2B event: Vlaams - Nederlandse Handelsdag

Op 12 oktober 2020 organiseren wij met veel genoegen voor de vijfde keer op rij de Vlaams-Nederlandse handelsdag. Deze editie is digitaal vanwege Covid-19 en de door de overheden genomen Corona maatregelen. Het doel van deze digitale editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag blijft gericht op het stimuleren van grensoverschrijdend zakendoen van Vlaamse en Nederlandse ondernemers. De Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 bestaat uit een welkomstwoord, een keynote, een inspirerende quiz en een B2B matchmaking. Tijdens de B2B matchmaking kunnen ondernemers digitaal 1-op-1 afspraken met elkaar maken. Ook kan men kennismaken met kennisleveranciers, zowel profit als non-profit kennisleveranciers. Deze kennisleveranciers zijn online ter beschikking voor een informatief gesprek met startende en groeiende ondernemers die nieuwe of verdere stappen willen zetten bij het grensoverschrijdend ondernemen. U kunt zelf uw programma samenstellen naar interesse.

logo FBH
Netwerking

Family Business Happening 2020

Je bent je er misschien niet van bewust, maar als familiebedrijf heb je vandaag enkele gouden troeven in handen. Jouw klanten zoeken steeds vaker naar businesspartners met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met passie hun activiteit uitvoeren.

VokaMatch
Netwerking

VokaMatch 2020

Omwille van de Corona-maatregelen, werd besloten deze activiteit te verplaatsen naar een later moment. De oorspronkelijke datum was 26/03/2020, de nieuwe datum is 21/10/2020

activiteit KA
Netwerking

Trainersdag 2020

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Vul dan zeker dan zeker eerst dit formulier in en hou je agenda vrij op maandag 9 november 2020. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar we enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Netwerking

Réveillon 2020

De Réveillon draait dit jaar om ontmoeting en inspiratie. Met een goed glas en een verfijnd walking dinner blikken we terug op 2020 en kijken we vol verwachting naar 2021.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse