Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen

Activiteiten - Mechelen-Kempen

FietsendeManagers
Netwerking

Fietsende Managers

Op woensdag 4 augustus is Voka gastheer. Filip en ikzelf nodigen je - uit in onze kantoren te Geel (Kleinhoefstraat 9 te 2440 Geel). Je bent welkom vanaf 18u45, om stipt 19u00 vertrekken we. 

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

samenzijnwijvoka
Netwerking

#samenzijnwijvoka

Nu we dat uitzonderlijk jaar eindelijk achter ons kunnen laten, verzamelen we voor een gezellig zomers tuinfeest met een lekkere hap en een fris drankje.  #samenzijnwijvoka wordt ons eerste grootschalige live netwerkevent.

Uitreiking VCDO
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Op donderdag 23 september reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het Voka Charter Duurzaam Ondernemen uit aan 26 bedrijven uit de regio. Deze bedrijven hebben het voorbije jaar succesvol acties  uitgevoerd in het kader van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen - of SDG's - vastgelegd door de Verenigde Naties. Voorbeelden van deze knappe acties zijn de implementatie van een inclusief HR-beleid, het reduceren van de CO²-uitstoot en het uitwerken van een duurzaam leveranciersbeleid.

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

Rotterdam
Netwerking

Trendsafari Rotterdam

Om op een innovatieve en succesvolle manier te ondernemen, weten we dat inspiratie ontzettend belangrijk is. Daarom moeten we voor de noodzakelijke blikverruiming over de grenzen van steden, disciplines en sectoren heen durven kijken.

Prijs Ondernemen 2021
Netwerking

De Prijs Ondernemen 2021 Liveshow

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow live te volgen in het Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De Prijs Ondernemen 2021 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

De Prijs Ondernemen
  • Online
Netwerking

De Prijs Ondernemen 2021 Livestream

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow online te volgen en live uitgezonden vanuit het Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De Prijs Ondernemen 2021 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

Cafécontent
Netwerking

Café Content: regio Kempen Noord

Voka Mechelen – Kempen inviteert met veel plezier zijn leden om samen de week af te sluiten met een babbel, een drankje en vooral met veel positieve vibes. Op 15 oktober ontmoeten we elkaar in regio

duurzaam ondernemen
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

KA
Netwerking

Trainersdag 2021 najaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op maandag 8 november 2021. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

vlaamsnederlandsehandelsdag
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl