Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

Sustainable development goals
Netwerking

Voka Charter Duurzaam Ondernemen - GEANNULEERD

Na een jaar van geslaagde acties voor een duurzame bedrijfsvoering in lijn met de sustainable development goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, worden op donderdag 7 mei de deelnemende bedrijven beloond met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Vlaams-Nederlandse Handelsdag
Netwerking

Vijfde editie Vlaams-Nederlandse Handelsdag (UITGESTELD)

Uit voorzorg en gezien de genomen maatregelen met betrekking tot Covid-19, zien we ons genoodzaakt de Vlaams-Nederlandse handelsdag van 19 mei tijdelijk op te schorten. U hoort van ons van zodra we een nieuwe datum hebben voor het event. In tussentijd: blijf gezond, zorg voor elkaar en hou de moed erin.

Netwerking

Summer Event 2020

Voka-KvK Mechelen-Kempen en Jong Voka zetten swingend de zomer in. De jarige ledenbedrijven zijn de sterren van deze avond. Een uitmuntende cocktail, lekker eten en een gemoedelijk dansje ... In ondernemend gezelschap natuurlijk!

Banner Prijs Ondernemen
Netwerking

De Prijs Ondernemen 2020

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow. De Prijs Ondernemen 2020 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

Douane wagen
Netwerking

Lerend Netwerk Douane - verantwoordelijken

Vanaf 29 september 2020 start Voka Mechelen-Kempen een lerend netwerk voor douane verantwoordelijken en key douane medewerkers uit verschillende industriële en logistieke bedrijven die internationaal actief zijn. Dit lerend netwerk wordt speciaal opgericht voor bedrijven in de regio Mechelen en Kempen. Het opzet van dit netwerk is: delen en verzamelen van kennis en ervaring met betrekking tot douanegebonden onderwerpen en problematieken, evenals debatteren over actuele en toekomstige douanetrends.  De groep bepaalt zelf de topics die aan bod moeten komen en daarvoor kunnen we douane experten of de overheid zelf uitnodigen. We laten ook ruimte voor het brengen van eigen bedrijfscases en bedrijfsbezoeken.

logo FBH
Netwerking

Family Business Happening 2020

Je bent je er misschien niet van bewust, maar als familiebedrijf heb je vandaag enkele gouden troeven in handen. Jouw klanten zoeken steeds vaker naar businesspartners met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met passie hun activiteit uitvoeren.

VokaMatch
Netwerking

VokaMatch 2020 - NIEUWE DATUM

Omwille van de Corona-maatregelen, werd besloten deze activiteit te verplaatsen naar een later moment. De oorspronkelijke datum was 26/03/2020, de nieuwe datum is 22/10/2020

Netwerking

Réveillon 2020

De Réveillon draait dit jaar om ontmoeting en inspiratie. Met een goed glas en een verfijnd walking dinner blikken we terug op 2020 en kijken we vol verwachting naar 2021.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse