Skip to main content

Activiteiten

Voka Reload Kanal
Netwerking

Voka Reload Kanal

Neem samen met ons een vliegende start van het nieuwe schooljaar tijdens de Voka Reload. We spreken af in 'T Vliegveld in Grimbergen voor een ontspannende after work met netwerkgrage ondernemers.

Financieel plan opstellen
Opleiding

Financieel plan opstellen

Termen zoals balans, resultatenrekening, omzetprognose, variabele en vaste kosten, activa en passiva… zijn begrippen die je moet kennen om je bedrijf op te starten.

Infosessie Bryo Leuven
Infosessie

Bryo Infosessie Leuven

Je bent een high potential en hebt veel goesting om te ondernemen. Maar je kan wel wat goeie raad gebruiken. En die papierwinkel is ook niet alles. Herkenbaar? Daarom is er Bryo van Voka.

teaser event VB
Opleiding

Contactdag FIT Frankrijk

Tijdens de contactdagen zakken de economische vertegenwoordigers uit het buitenland af naar Vlaanderen om hun marktervaring en expertise ten dienste te stellen van de Vlaamse bedrijven.

Sales via LinkedIn
  • Volzet
Opleiding

Sales via LinkedIn

Helaas... Deze opleiding is al volzet. Maar niet getreurd: op 25/9 organiseren we deze opleiding in Vilvoorde. Schrijf je hier in!

Transport & Safety Event
Netwerking

Transport & Safety Event

Word meer bewust van gevaren én veiligheidsoplossingen Actief in de bouw- of transportsector? En ligt veiligheid je nauw aan het hart? Dan is dit community-event absoluut iets voor jou.

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad