Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema digitalisering, it & technologie

Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema digitalisering, it & technologie

LN IT
Opleiding

Lerend Netwerk IT - Kempen

IT-verantwoordelijken van Kempense ondernemingen zijn welkom op de eerste bijeenkomst van het Lerend Netwerk IT op 23 september.

Logo software en IT
Opleiding

Excel dashboards

Wil je gegevens en rapporten op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier visualiseren? Dan is een Excel-dashboard dé oplossing voor jou! 

hybride vergaderen
  • Online
Opleiding

Is én blijft hybride vergaderen het nieuwe normaal?

De impact van Corona is immens en sijpelt door naar alle lagen van de organisatie. Ondertussen mogen we – gelukkig – weer enkele dagen per week vanop kantoor werken. Echter maakt het onze meetings wel complex. Hoe organiseren we een meeting waarbij de ene helft op kantoor is en andere helft thuis zit?

Automatisatie via databots - RPA
Opleiding

Automatiseer zelf je administratie met de hulp van databots (RPA)

Vervelende repetitieve taken, eindeloze Excel-lijsten, IT-programma’s die niet met mekaar communiceren, … Elk bedrijf kan deze lijst verder aanvullen; loonadministratie, factuuropvolging, klanten-database updaten,… Robotic Process Automation (RPA) biedt een oplossing waarmee je meteen zelf aan de slag kan.

Logo softwaren en IT
Opleiding

Bewegende beelden maken met je smartphone

Sociale media zijn een steeds belangrijker kanaal geworden voor bedrijven om promotie te voeren. Video’s en bewegende beelden maken dat jouw bedrijfscontent opvalt tussen alle ‘statische’ beelden.

OneNote
Opleiding

OneNote 2016

OneNote is een programma waarmee je al jouw notities, aantekeningen, gedachten en ideeën kan verzamelen en ordenen

instructiefilms
Opleiding

Instructiefilms maken

Video’s maken een instructie veel sneller bevattelijker dan een tekst of uitleg. Zo kunnen jouw medewerkers of klanten sneller de machine of het product gebruiken. Er zijn weliswaar enkele richtlijnen om jouw video zo duidelijk mogelijk te maken. Ook is er uiteraard het technische luik.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl