Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Jong Voka Kempen Business Speeddate 6 okt Groep VDH
Netwerking - Afgelopen

Jong Voka Kempen Business Speeddate bij Groep VDH

Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt op 6 oktober nog belangrijker. Dan verwelkomen Jong Voka Kempen en Groep VDH jou graag in de Mercedes-toonzaal in Herentals voor een wel zeer uitzonderlijke business speeddate.

Sibelco bedrijfsbezoek Voka
Netwerking

Bedrijfsbezoek Voka Lokaal Kempen Oost bij Sibelco

SIbelco is de grootste zandwinningsgroep in Europa en een wereldwijde speler in materiaaloplossingen.Voka Lokaal Kempen Oost nodigt je uit voor een uniek bezoek achter de schermen in De Zate 1 in Dessel. Burgemeester Kris Van Dijck licht het gemeentelijk beleid in Dessel toe.

waterstof Voka
Netwerking

Waterstofevent Voka Lokaal Kempen Noord

1 op 3 bedrijven in de regio moet zijn productie terugschroeven of stopzetten als de energieprijzen blijven stijgen. Bij deze vooruitzichten gaan steeds meer bedrijven op zoek naar een alternatief voor traditionele energiebronnen. Wordt waterstof de energiedrager voor industrie en transport? WaterstofNet zorgt voor tekst en uitleg. Gastbedrijf is Ayano, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en decoratie van glazen, flessen en potten. 

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen (VOLZET)

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

trainersdag
Netwerking

Trainersdag 2022 najaar - VOLZET

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op woensdag 9 november 2022. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Voka Fietst
Netwerking

Voka Fietst op 9 november

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit. Ondertussen is het laatste wegritje achter de rug, en schakelen we over op indooractiviteiten zodat we in maart terug fris aan de start verschijnen. 

Voka fietst
Netwerking

Voka Fietst op 7 december

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit.  Het liefst van al trekken we er op uit met onze koersfiets. Dat doen we van maart tot en met oktober. De andere maanden organiseren we een indooractiviteit. Kwestie van in maart fris en fit aan de start te komen. 

foto
Netwerking

Réveillon 2022

De Réveillon is er geen van vele of lange speeches. Het is vooral een plaats waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren bij een goed glas en een lekkere hap.

worstenbroodje
Netwerking

Verloren Maandag

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt het bestuur van Voka Lokaal West - ons lokale ondernemersnetwerk van de gemeenten Grobbendonk, Herenthout, Olen en Vorselaar en de stad Herentals – je uit voor haar netwerkevent op Verloren Maandag.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx