Skip to main content

Activiteiten

Owner Buy Out
  • Online
Opleiding

Owner Buy Out

De ‘Owner Buy Out’ als alternatief antwoord op jouw overnamevraagstuk? Wanneer er wordt nagedacht over de opvolging van het bedrijf denken eigenaars vaak dat er slechts twee opties zijn: de zaak volledig verkopen, of gewoon verder doen. Een zogenaamde ‘Owner Buy Out’ (OBO) kan echter een interessante optie zijn die het beste van deze twee werelden combineert. Je ontdekt er alles over tijdens dit webinar!

Groeien door overname
  • On- en offline
Opleiding

Groeien door overname

Heb je sterke groeiambities? En wil je deze voornamelijk realiseren door één of meerdere overnames? Bereid je voor op de ultieme kans en verwerf inzicht in het hele overnameproces dankzij deze interactieve sessies in samenwerking met Deloitte en Changefocus!

Vermogen en Familie
  • Online
Opleiding

Vermogen en Familie

Hoe bereid je een generatiewissel binnen je familiebedrijf voor? Hoe zorg je ervoor dat de overname haalbaar blijft voor alle partijen? En hoe kan je de toekomst van het familiebedrijf juridisch veiligstellen? Je komt het allemaal te weten tijdens het kortlopende traject 'Vermogen en Familie'!

Financiële basiskennis_websitebanner
  • On- en offline
Opleiding

Financiële basiskennis

Financiële cijfers, zoals opgenomen in balans en jaarrekening, blijven voor velen abstracte begrippen. Dat is spijtig, want het bevat een rijkdom aan informatie waaruit je veel kan opsteken: over de eigen organisatie maar ook over die van klanten, leveranciers en andere potentiële zakenpartners. Wat staat er juist op een balans? Hoe kan ik een resultatenrekening beter interpreteren? Wat is de cashflow? Hoe kan ik zien of de organisatie, wiens jaarrekening ik in handen heb, wel financieel gezond is?

Waardebepaling van een onderneming
  • Online
Opleiding

Waardebepaling van een onderneming

Heb je een correct inzicht in de waarde van je onderneming? In de nasleep van COVID-19 en de veranderingen die het gevolg zijn van deze crisis, is het als ondernemer hoe dan ook belangrijk om opnieuw stil te staan bij de waarde van je bedrijf. Misschien overweeg je wel een overlating of overname, of ben je bezig met de opvolging binnen het familiebedrijf, financiële reorganisaties, de in- en uittreding van aandeelhouders of vennoten? Dan zal het bepalen van de waarde van de onderneming steeds deel uitmaken van het beslissingsproces. Maar hoe bepaal je nu die waarde?

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad