Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Innovatiecultuur foto Voka innovatie
Opleiding

Innovatiecultuur 2022

Tijdens deze praktische opleiding met coaching ga je concreet aan de slag om een innovatiecultuur te creëren en te integreren in jouw onderneming. Wil je met jouw onderneming succesvol online en offline groeien en schalen? Dan heb je een goede innovatiecultuur nodig. Tijdens 3 interactieve opleidingssessies met extra coaching ga je actief aan de slag om de beste innovatiecultuur te creëren in jouw onderneming.

LAb: Digital Change management
Opleiding

Digital Change Management

Hoe zorg je dat digitale transformatie succesvol worden toegepast in jouw onderneming, team of bij je klanten? Krijg inzicht in de mogelijke belemmerende factoren in jouw onderneming, stel een actieplan op en laat je inspireren door succesvolle en minder succesvolle verhalen van collega-ondernemers en leidinggevenden.

Industrie 4.0
Opleiding

Industrie 4.0 Lab 2023

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. Voor elke technologie binnen Industrie 4.0 een blik achter de schermen van een voorloper in onze regio en een deskundige toelichting van een expert. Dàt krijg je in ons I4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf me

Tech@venture Amsterdam
Opleiding

Tech@venture Amsterdam

Schaal internationaal @Amsterdam. Voka Tech@venture biedt - met de focus op specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan en helpt de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Amsterdam. 

Het Innovatieforum Voka Oost-Vlaanderen brengt een vaste groep mensen samen die in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten bespreken met elkaar en met een expert in het thema.
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven, ervaring uitwisselen en je blik verruimen? In het Innovatieforum bepaal je, samen met je vaste groep, de thema’s waarrond gewerkt wordt. Je overlegt in alle vertrouwen over je eigen projecten zodat je de juiste prioriteiten legt en de juiste aanpak kiest.

Foto service 4.0 innovatie
Opleiding

Service 4.0 Lab 2023

Ontdek bij zes dienstverlenende bedrijven hoe service 4.0 hun business boost. We leren jou kennismaken met innovatieve trends zoals metaverse, crypto, blockchain, chatbots, artificiële intelligentie en low code. Per bedrijfsbezoek leggen we de focus op één service technologie.

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx