Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg - thema human resources

Activiteiten - Limburg - thema human resources

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Motiverende one2one gesprekken

Als leidinggevende is het belangrijk om jouw medewerkers te motiveren tijdens efficiënte one2one gesprekken. Zo beschikken ze over nog meer tools hebben om hun targets te behalen. Tijdens deze opleiding krijg je een concreet format aangereikt dat richting geeft aan je one2one-gesprekken.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding - Online

Meer interactie tijdens (online) meetings

Vind je het een uitdaging om interactie tussen medewerkers te creëren tijdens (online) meetings? Nemen "roepers" vaak de overhand en vallen timidere collega's snel stil? Tijdens deze training krijg je tips en tricks om je team actief te laten deelnemen aan een (remote) meeting. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Om goed leiding te geven in een productieomgeving heb je competenties nodig om opportuniteiten én valkuilen te zien. In dit lab krijg je de tools aangereikt om met succes je rol als leidinggevende te vervullen!

HR kameracademie
Opleiding

HR policies

Wat zijn de voor- en mogelijke nadelen bij het invoeren van HR-policies in jouw onderneming? Sta tijdens deze infosessie op 27 januari 2022 stil bij nuttige clausules en de wijze van invoering, wijziging en stopzetting van dergelijke bedrijfspolicies.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Outputmanagement

Resultaten, daar draait het om! Ontdek in de workshop op 10 februari 2022 hoe je met een nieuwe manier van leidinggeven – outputmanagement – focust op die resultaten.

HR kameracademie
Opleiding

Gekonkelfoes in organisaties

Waarom roddelen niet altijd onschuldig is. Leer tijdens deze workshop op 22 februari 2022 diverse roddelpatronen en diverse -profielen herkennen en doorbreken. 

HR kameracademie
Opleiding

Vind de perfecte werknemer

Hebben jouw medewerkers de nodige skills om te blijven meegroeien met je organisatie? Wil je die complexe vacature eindelijk eens invullen? Ontdek tijdens de opleiding op 24 februari 2022 hoe je de perfecte personeelsleden vindt.

HR kameracademie
Opleiding

Sociale inspectie

Wil je je onderneming voorbereiden op een sociale controle? Dan is dit je eerste stap! Ontdek in een infosessie op 22 maart 2022 hoe je je bedrijf organiseert om een inspectie vlotjes te doorstaan.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Om een goede leider in een productieomgeving te zijn, heb je competenties nodig om opportuniteiten én valkuilen te zien. Tijdens dit lab krijg je de tools aangereikt je rol als leidinggevende met succes te vervullen. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Probleemoplossend denken

Stop met brandjes blussen, start met probleemoplossend denken. Ga tijdens deze workshop op 10 mei 2022 in zeven korte en krachtige stappen van probleem tot effectieve oplossing!

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo