Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Zet jouw professioneel LinkedIn-profiel op punt

In 3 uur tijd leer je de kneepjes van LinkedIn kennen en maak je van jouw professioneel LinkedIn-profiel een pagina om jouw business mee te boosten. 

LinkedIn is hét professionele platform bij uitstek. Geen betere plek om jezelf te positioneren en je connecties én doelgroep te bereiken want personal branding wint aan belang. Bedrijven hebben namelijk échte ambassadeurs nodig om hen te helpen bij het bereiken van de doelstellingen m.b.t. rekrutering en sales.

Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs van een compleet profiel. We zetten samen jouw LinkedIn profiel op punt en leren je een eigen unieke branding te creëren. 

Programma

  • Waarom LinkedIn gebruiken? 
  • What’s in it for me?
  • Wat is het verschil tussen mijn openbaar profiel en mijn LinkedIn-profiel?
  • Waaruit bestaat het complete LinkedIn-profiel?
  • De LinkedIn-instellingen
  • Een betalend of gratis profiel? 
  • Hands-on workshop: pimp that profile

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Tom Baeten kent LinkedIn door en door en helpt jou om dit interessant digitaal platform succesvol in te zetten voor jouw business. Hij doet dat op een zeer praktische, enthousiaste manier waardoor je meteen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Als account manager blijf ik graag over uiteenlopende zaken op de hoogte. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we met zijn allen levenslang moeten bijleren om mee te blijven in onze snel veranderende maatschappij. Daarom neem ik graag deel aan de opleidingen van Voka. Laatst kreeg ik veel tips & tricks van Tom Baeten, een echte expert in LinkedIn. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk om zelf ook met LinkedIn aan de slag te gaan. 

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Vaart
Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille