Skip to main content
roadshow

WK Roadshow in Fandorp Huldenberg

Om helemaal klaar te zijn voor het wereldkampioenschap wielrennen op 26 september, landt op 21 augustus het circus al een eerste keer in het WK-dorp Huldenberg. Wil jij je alvast in hogere wielersferen begeven én boeiende netwerkcontacten leggen? Dan is de WK-Roadshow jouw place to be!

Dit is een organisatie van Huldenberg Fandorp WK2021 vzw in opdracht van en samen met het gemeentebestuur Huldenberg. Dankzij hen kan Voka Vlaams-Brabant jou een spetterend programma aanbieden waarin je je actief kunt uitleven, genieten van streekproducten of je kunt laten inspireren door gepassioneerde sprekers. De plaatsen zijn beperkt, dus boek snel je tickets!

Laat je op 21 augustus 2021 een eerste keer volledig onderdompelen in de unieke sfeer van het wereldkampioenschap wielrennen in het officieel WK-dorp Huldenberg. Tijdens dit belevings- en netwerkevent voor ondernemers gaat plezier en ontspanning hand in hand met het leggen van boeiende en nuttige professionele contacten. 

wk huldenberg

Hoe zit deze dag in elkaar?

De dag bestaat uit 3 delen. Jij kiest of je er een daguitstap van maakt of je enkel voor één activiteit inschrijft.

 • Doorlopend en zonder inschrijven: de Flanders 2021 Roadshow op het gemeenteplein in Huldenberg in organisatie van de gemeente en de Huldenberg Fandorp WK2021 vzw.
 • Namiddagactiviteit (inschrijving vereist): keuze uit 3 activiteiten in en rond Huldenberg georganiseerd door Huldenberg Fandorp WK2021 vzw.
 • Netwerkevent 's avonds (inschrijving vereist): geniet van een boeiende lezing gevolgd door een receptie met hapje en drankje. Dit is een organisatie van gemeente Huldenberg.

Wie kiest voor the whole package krijgt een heerlijke maaltijd aangeboden door de Huldenberg Fandorp WK2021 vzw tussen de namiddagactiviteit en het netwerkevent. Dit pakket krijg je bovendien aan een voordelige prijs. Voka-leden krijgen daar een extra korting bovenop. Check het overzicht bij 'Prijs'.

Namiddagactiviteiten

Of je nu actief wil zijn of meer op een rustige manier de Druivenstreek rond Huldenberg wil verkennen, er is voor ieder wat wils. Hoe dan ook geniet iedereen van de heerlijke streekproducten die we aanbieden aan de verschillende tussenstops. Bekijk hieronder de drie opties.

Deze activiteiten zijn een organisatie van Huldenberg Fandorp WK2021 vzw.

Prijs voor enkel deze activiteit: 

 • Voka-leden: € 40
 • Niet-leden: € 50

Prijs voordeelpakket (namiddagactiviteit, netwerkevent en maaltijd)

 • Voka-leden: € 70
 • Niet-leden: € 90

NysVerken het WK-parcours onder deskundige begeleiding van streekgenoot, ambassadeur van WK-dorp Huldenberg én tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys. Gedurende 2 uur fiets je over de verschillende heuvels in de streek terwijl je op tussentijdse stops geniet van diverse streekproducten. Achteraf kun je douchen in sporthal De Kronkel in Huldenberg.

Deze activiteit is gericht op geoefende wielertoeristen.

Waar?

Sporthal De Kronkel in Huldenberg

Wanneer?

van 16.00 tot 18.30 uur

 

Een prachtige wandeling doorheen de Druivenstreek brengt je op verschillende culinaire stops waar je geniet van streekproducten. Zo staan onder ander De Biergilde en brouwerij De Kroon op het programma.

Waar?

Sporthal De Kronkel in Huldenberg

Wanneer?

van 16.00 tot 18.30 uur

wandelen

Verken de 4 gemeenten in de buurt en ontdek een aantal trekpleisters zoals het Kasteel van Neerijse, Brouwerij De Kroon en nog veel meer. Ook tijdens deze trip geniet je onderweg van de nodige degustaties van streekproducten. Deze bustrip vindt plaats in samenwerking met Veronica Tours.

Waar?

Sporthal De Kronkel in Huldenberg

Wanneer?

van 16.00 tot 18.30 uur

kroon

Netwerkevent 's avonds

De gemeente Huldenberg kon de topsprekers Sven Nys, Jan De Schepper en Paul Van Den Bosch strikken voor een lezing en biedt jou en alle handelaars en ondernemers van de Druivenstreek de kans om deze bij te wonen. Deze experts in hun vak leggen de link tussen sport en de bedrijfswereld. Nadien praat je na met de sprekers, ondernemers en andere genodigden tijdens een gezellige receptie met hapje en drankje, aangeboden door de gemeente Huldenberg.

Waar?

Cultuurzaal Den Elzas (Elzasstraat 19, 3040 Huldenberg)

Wanneer?

van 19.30 tot 23.00 uur

Prijs?

 

Prijs voor enkel deze activiteit: 

 • Voka-leden: € 40
 • Niet-leden: € 50

Prijs voordeelpakket (namiddagactiviteit, netwerkevent en maaltijd)

 • Voka-leden: € 70
 • Niet-leden: € 90
Over de sprekers

nysStreekgenoot Sven Nys is beter bekend als “de Kannibaal van Baal” en is een van de beste veldrijders die ooit bestaan heeft. Hij behaalde met 291 een recordaantal overwinningen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? In zijn verhaal komen de belangrijkste elementen aan bod zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid.

de schepperJan De Schepper ondersteunt vandaag als entrepreneur en ‘strategische denker’ andere bedrijven om succesvol te groeien. Hij was als topmanager bij Telindus en Belgacom en als jeugdcoach bij KV Mechelen, een bevoorrecht getuige van de kruisbestuiving tussen sport- en de zakenwereld. Hij schreef er twee jaar geleden een boek over: “Kopmannen. Wat leiders kunnen leren van topsporters en omgekeerd”.

 

nysPaul Van Den Bosch is een topsport- en een executive coach. Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu’s als bij teams. In zijn lezing deelt hij zijn ervaring op het vlak van coachingkwaliteiten die tot excellent leadership leiden, en behandelt hij onderwerpen als veerkrachtige communicatie, stress als positieve motivator, de impact van een gezonde levensstijl op ons fysiek en mentaal welbevinden en hoe een grote verbondenheid tussen mensen nodig is om tot topresultaten te komen. 

De hele dag door

De Flanders 2021 Roadshow is vanaf 10.00 uur toegankelijk en blijft de hele dag doorlopend open. Dit is een initiatief van de officiële organisatie van het WK wielrennen en biedt je een inkijk in de wereld van deze sport, zowel voor volwassenen als kinderen.

roadshow
Wat kun je beleven op de Flanders 2021 Roadshow?

In de KOERSbus van 'KOERS. Museum van de Wielersport' blik je terug op 100 jaar WK.

Iets verderop stap je binnen in de Flanders 2021 Belevingstrailer. Daar kan je op een hightech indoortrainer virtueel het WK-parcours verkennen of als een echte klimmer de beste tijd neerzetten op de steile Moskesstraat in Overijse. Misschien sleep je zo wel een van de mooie prijzen in de wacht.

In de windtunnel photobooth leer je hoe je de beste positie aanneemt op een tijdritfiets, en in een leuke onlinequiz ontdek je allerlei weetjes over het WK.

Sport Vlaanderen komt naar de Flanders 2021 Roadshow met haar fietsspecials. Op die manier willen ze iedereen laten kennismaken met het brede gamma aangepaste fietsen dat er bestaat. Heb jij al eens gereden met een race tandem of een handbike? Kom langs en ontdek het op ons speciaal daarvoor voorziene parcours!

Voor kinderen
Ook voor de kleintjes hebben we leuke activiteiten voorzien. Kinderen tussen 5 en 14 jaar kunnen tijdens de Flanders 2021 Roadshow terecht bij 'Little Champions' van Cycling Vlaanderen. Op een uitdagend fietsparcours worden ze begeleid door ervaren initiators en vrijwilligers om zo hun technische vaardigheden op de fiets te verbeteren.

Contactpersoon

Ferdinand Schrevens

Relatiebeheerder

Wanneer

Prijs

Voka-leden:

 • Pakketvoordeel (namiddagactiviteit, maaltijd en netwerkevent): € 70
 • Enkel namiddagactiviteit: € 40
 • Enkel netwerkevent: € 40

Niet-leden:

 • Pakketvoordeel (namiddagactiviteit, maaltijd en netwerkevent): € 90
 • Enkel namiddagactiviteit: € 50
 • Enkel netwerkevent: € 50

Prijzen exclusief btw.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD Worx
Logo Premed
Logo Randstad