Skip to main content

Wijzigingen in het energielandschap (GRATIS)

  • Online

Het energielandschap is volop in beweging en ook in 2022 wijzigen er heel wat zaken die een impact kunnen hebben op jouw bedrijf. Wil je weten wat het capaciteitstarief inhoudt? Zal de renovatieverplichting een impact hebben? Of val je onder het nieuwe kader voor niet-energie-intensieve bedrijven? Ontdek dan alles tijdens deze gratis update.

De wijzigingen op energievlak volgen elkaar in zo'n snel tempo op dat het niet altijd gemakkelijk is om up to date te blijven. Toch is het essentieel om te weten wat er op je afkomt en voorbereid te zijn op de toekomst. Ook in 2022 staan er heel wat wijzigingen voor de deur: het capaciteitstarief, de renovatieverplichting voor niet-residentiële gebouwen en het kader voor niet-energie-intensieve bedrijven.

Meer weten? Lorenzo Van De Pol en Benoit Matthys dompelen je onder in de aankomende wetgeving én wat dit exact voor jouw bedrijf betekent.

Programma

14.00 uur: verwelkoming

14.05 uur: veranderingen in het wetgevende kader in 2022 - Lorenzo Van De Pol, kenniscentrum Voka

14.40 uur: capaciteitstarief in de praktijk - Benoit Matthys, PowerPulse

15.00 uur: Q&A

15.30 uur: voorziene einde

VLAIO

Contactpersoon

Helen Jacobs

Coördinator Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans