Skip to main content
Map
Voka Traject

Welt-traject: cultuur & strategie

esf

 

Rondom je hoor je dat je voor je bedrijf een visie, missie en waarden nodig hebt. Maar wat betekent dit in de praktijk en hoe ga je hier praktisch op maat van jouw bedrijf mee aan de slag?
 

Een organisatiecultuur waarbij alle neuzen in dezelfde richting staan

Hoe creëer je een cultuur waar het voor alle medewerkers helder is waar je als organisatie naartoe gaat en hoe ze kunnen bijdragen? Een cultuur waar medewerkers met andere woorden goesting krijgen om bij te dragen aan de organisatiedoelen. En hoe krijg je nu een heldere focus voor de verschillende teams en medewerkers zodat iedereen kan en wil bijdragen aan de doelen?

Dit alles begint met een duidelijke richting over waar de organisatie naartoe wil (missie/visie) en welke cultuur (waarden/gedragingen) er dan nodig is. Maar hoe begin je hier nu aan?

  • + Op maat gemaakt
  • + Een uitgewerkt plan van aanpak
  • + Interactieve sessies

Hoe gaan we te werk?

Onder begeleiding van Hilde Lemmens van Chapter4 werk je gedurende vier sessies aan jouw missie/ visie en cultuur. Bovendien ligt de focus op ‘doen’. Je zal de hapklare brokken theorie en kaders dadelijk omzetten zodat ze bruikbaar zijn voor jouw organisatie. 

Concreet ga je naar huis met een op maat gemaakt organisatiecanvas en een plan van aanpak voor jouw organisatie. Dit Weltraject is dus praktisch, relevant voor jullie organisatiecontext én onmiddellijk inzetbaar voor jouw organisatie. Een win - win dus!

Hilde Lemmens

Praktische informatie

Doelgroep
  • KMO-zaakvoerders
  • HR-managers
  • Office managers
Docent

Hilde Lemmens, oprichtster van Chapter4.

"Chapter4" is ontstaan uit Hilde haar jarenlange ervaring in verschillende managementposities en diverse projecten en sectoren. Haar sterke gevoel van betrokkenheid en ondernemerschap waren de drijfveren waarmee ze "Chapter4" oprichtte. Met Chapter4 begeleidt Hilde momenteel organisaties en individuen professioneel naar nieuwe en succesvolle hoofdstukken. 

Meer info over Welt

Klik hier

Contactpersonen

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt

Mohamed Abidar

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Adres

Radekheim
Groenplaats 18 bus 1
3621 Oud-Rekem

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.