Skip to main content
Map

Welt-groep regio Noord-West-Vlaanderen najaar 2023

Krijg inzicht en advies op maat over jouw personeels- en opleidingsbeleid, ontdek opportuniteiten voor nieuwe instroom én deel ervaringen met andere ondernemingen. Voka Welt is er voor iedereen uit de regio die met hr in aanraking komt en een duurzaam en inclusief hr-beleid wil uitbouwen.

We voelen het in bijna elke onderneming: talent houden is niet eenvoudig, nieuwe vacatures invullen is nog moeilijker, en we moeten flexibel kunnen omgaan met onverwacht ziekteverzuim. Een inclusief en duurzaam hr-beleid is dus meer en meer een noodzaak. Vraag jij je soms af of je onderneming wendbaar en innovatief genoeg is voor deze hr-uitdagingen? 

Voka Welt helpt jou om je personeels- en opleidingsbeleid te versterken. Samen gaan we via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling aan de slag om optimale en duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming. Dat doen we door het ontwikkelen van een inclusief hr-beleid waarbij medewerkers het gevoel hebben dat ze actief kunnen behoren en bijdragen tot de onderneming. Zo haal je het potentieel uit elk talent!

Dankzij het Europees Sociaal Fonds kunnen we dit traject volledig gratis aanbieden. Het enige wat we van jou verwachten is 100% goesting en engagement!

Welt Noord-West-Vlaanderen

Programma

Het collectieve traject bestaat uit 4 sessies waarbij we telkens rond 1 centraal thema werken.

 • Sessie 1: Inclusie als strategische pijler
  Hoe integreer je diversiteit en inclusie in jouw hr-strategie?
 • Sessie 2: Inclusief rekruteren
  We zoomen in op het aantrekken van divers talent, integratie van nieuwe medewerkers, tewerkstellingsmaatregelen en taalondersteuning
 • Sessie 3: Jobcrafting
  Hoe kan je het takenpakket van jouw medewerkers aanpassen zodat dit overeenstemt met hun talenten, interesses en verwachtingen?
 • Sessie 4: Werkbaar werk
  Focus op het detecteren en voorkomen van een burn-out van jouw medewerkers + re-integratie van langdurig zieken

Voor meer info rond dit Welt-traject kan je terecht bij Sylvie Wybo.

welt

Contactpersoon

Sylvie Wybo

Adviseur HR & Arbeidsmarkt

Adres

Eerste sessie: Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden en niet-leden dankzij de steun van

Met de steun van ESF

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag