Skip to main content
Zakendoen met India

Week van het Internationaal Ondernemen: Zakendoen met India

Spice your business in India!

In het kader van Voka's Week Internationaal Ondernemen focust Voka Oost-Vlaanderen dit jaar op India. India heeft 1.3 miljard inwoners met een middenklasse tuk op Europese producten. De kansrijke sectoren voor Vlaamse bedrijven zijn talrijk. Ontdek deze boeiende zakenbestemming.

 

India heeft 1.3 miljard inwoners met een middenklasse tuk op Europese producten. Het economisch landschap is er enorm divers, van high-tech bedrijven in Bangalore, financiële wereldspelers in Bombay tot kleine landbouwbedrijven in het rurale binnenland.

De kansrijke sectoren voor Vlaamse bedrijven zijn talrijk: naast Europese consument-producten zijn er mogelijkheden voor de machinesector, IT, cleantech, farma, diensten, voeding en logistiek… . Niet alleen de verkoop biedt ruime kansen maar ook het lokaal sourcen van zowel goederen als diensten.

Zakendoen met India vereist een grondige voorbereiding en kennis van de markt. Uitdagingen op het gebied van infrastructuur, energievoorziening of red tape ontbreken niet. Dit alles overgoten met een saus van verschillende religies, regio’s, klimaten en het kastensysteem, wat India tot een uiterst boeiende zakenbestemming maakt.

Programma 

14.00 u.: Verwelkoming door Stefan Derluyn, manager Internationaal Ondernemen Voka Oost-Vlaanderen

14.10 u.: Sven De Wachter, Wachter Oriental

14.30 u.: Rakesh Vohra, MP Indian-European Collaborations: market entry – cultural differences

15.00 u.: Pauze

15.15 u.: Stefanie Dumortier, plant manager, Agristo India

15.35 u.: Philip Muys, owner Shoes & C°

16.00 u.: Slot

 

Deze activiteit kadert in de Week Internationaal Ondernemen, een jaarlijks event van de Voka - Kamers van Koophandel en Flanders Investment & Trade.
U kan kennis maken met 5 buitenlandse markten. Dit jaar zetten we Nigeria, Israël, Singapore & Maleisië, India en de VS de in de kijker.


Ontdek hier het volledige programma van de Week Internationaal Ondernemen

 

logo Flanders Investment & Trade

 

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen en Exportdocumenten - Chief Digital Officer

Adres

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat