Skip to main content

Week Internationaal Ondernemen: Zwitserland

Week Internationaal Ondernemen: Zakendoen met Zwitserland

Zwitserland is met 8,6 miljoen inwoners een boeiende afzetmarkt voor Vlaamse bedrijven. Vlaanderen is maar liefst verantwoordelijk voor 82% van de Belgische export naar Zwitserland. De kansrijke sectoren voor de Vlaamse bedrijven zijn talrijk gaande van de voeding en dranken tot de binnen- en buitenhuisinrichting. Dit maakt van Zwitserland dus een interessante zakenbestemming.
 
De eerste stappen op een nieuwe markt beginnen met een grondige voorbereiding en een goed plan. 
De Zwitserse zakenman staat op stiptheid en correctheid. Dit geldt zowel voor afgesproken levertermijnen als voor het nakomen van afspraken. Voka en Flanders Investment & Trade (FIT) organiseren een gratis infosessie over handel drijven met en ondernemen in Zwitserland. Enkele bedrijven geven meer toelichting over hun ervaring met en in Zwitserland, met een focus op het opzetten en runnen van een lokale entiteit. 

Deze activiteit kadert in de Week Internationaal Ondernemen, waarin we 5 buitenlandse markten voorstellen tijdens verschillende gratis events over heel Vlaanderen. De Week Internationaal Ondernemen is een organisatie van de Voka Kamers van Koophandel in samenwerking met Flanders Investment & Trade.

 

Flanders Investment & Trade

Contactpersoon

Julie Van der Gucht

Groeitrajecten - Innovatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis deelname.

Graag vooraf inschrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Festival van Vlaanderen