Skip to main content

Warehouse Scouting 2022

Scouten is vrij vertaald 'speuren naar talent'. Ga mee op speurtocht en leer bij van 4 bedrijven die toonaangevend zijn in warehousing, de interne logistiek van je bedrijf!

Programma

4 slimme bedrijven openen hun deuren voor ons. Naast een technische uiteenzetting krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding. De bedrijven zijn actief in heel verschillende sectoren maar hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal innovatieve en efficiënte stappen gezet op het vlak van warehousing, de interne logistiek van het bedrijf. Hieronder valt onder meer voorraadbeheer, distributie en stockbeheer.

Je ziet hun slagkracht in een verbeterde flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid of optimalisatie van hun interne logistieke flow.

Praktisch

Dit traject bestaat uit 4 bezoeken van telkens 3 uur, afgerond met een smakelijke lunch. Je ontvangt vooraf telkens een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek. Vervoer is zelf te regelen.

Voor wie?

Voor verantwoordelijken interne logistiek en warehousing, of supply chain managers die verzadigd zijn van theoretische opleidingen en willen bijleren van de praktijk. Geen consultants toegelaten.

Omwille van het interactieve karakter is het aantal deelnemers beperkt tot 25, met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 800 euro
Niet-leden: 1.200 euro

kmo portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de contactpersoon tot uiterlijk 7 werkdagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.


Deze scouting ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag