Skip to main content

VokaAfterwork@Maanrock 2019

Het succesvolle Voka Afterwork op Maanrock dat een jaarlijkse traditie kent, is de ideale gelegenheid om met collega’s de zomer in stijl af te sluiten en dit binnen een uniek kader.
Dit is ook meteen dé aftrap van een geweldig festivalweekend in de Mechelse binnenstad.

VokaAfterwork@Maanrock 2019

In samenwerking met Voka – KvK Mechelen-Kempen verzamelt Voka Afterwork op Maanrock ondernemers, werknemers én zakenrelaties op het Feestdeck op de IJzerenleen.

Verwacht u aan een exclusief kader voor bedrijven die hun personeel of relaties willen uitnodigen.
Vanaf 18 uur bent u hartelijk welkom om een avond volop te genieten met collega’s en/of relaties van een goede portie muziek.

Het Feest Podium presenteert op vrijdagavond een paar straffe, populaire toppers uit de muziekscène, zoals Yves Deruyter, DJ Licious, Jebroer, Glints, Masai & The Roots en Catwar & Lillihel. Stuk voor stuk artiesten die weten hoe ze een stevig feestje moeten bouwen!

Na een verwelkoming met een feestelijk drankje zijn nog vier consumpties inbegrepen in de prijs. Bovendien geniet u doorlopend van stevige warme hap.

Adres

Feestdeck (IJzerenleen)
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Prijs per ticket: 50 euro/ticket

Speciaal aanbod: 9 tickets kopen = 10de ticket gratis!

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse