Skip to main content
Map

Voka Zakenvrouwen: vrouwen in een mannenwereld

Straffe madammen in een mannenwereld: ze gooien hoge ogen. Tijdens de derde editie van Voka Zakenvrouwen zetten we twee ondernemersverhalen in de spotlight.

Ontdek tijdens deze netwerkavond de verhalen van collega-onderneemsters uit de regio. Straf vrouwelijk ondernemerschap staat hier centraal, en twee dames delen deze keer graag hun verhaal.

Catrien ScheersCatrien Scheers staat al twee decennia aan het roer van Fast Lines, de maritiem-logistieke speler van Antwerpse bodem. Zij schopte het in 2021 tot maritiem figuur van het jaar, een jaar eerder werd ze al uitgeroepen tot maritieme vrouw van het jaar.

Margaux Donckier

 

Margaux Donckier is de ruwe diamant van HB Antwerp. Als Public Affairs Director polijst zij het imago van de diamantsector, voor een transparantere en faire ontginning. Met een geschiedenis in de politiek en lange ervaring in de diamant weet ze haar mannetje te staan.

Een inspirerende netwerkavond voor en door vrouwen, in een ijzersterk netwerk. Zien we je daar?

Programma

19.30 uur
Ontvangstreceptie

20.00 uur
Het ondernemersverhaal van:
Catrien Scheers (Zaakvoerder Fast Lines Belgium)
Margaux Donckier (Public Affairs Director HB Antwerp)

Q&A onder leiding van Kim Buyens (Accountmanager Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland)

21.00 uur
Netwerkreceptie

22.00 uur
Voorziene einde

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

55 euro (excl. btw) voor leden
85 euro (excl. btw) voor niet-leden

Maximum 1 persoon per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 18 mei 2023 via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons de naamwijziging doorgeeft.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende