Skip to main content

Voka Visit Velleman - Digital Finance

Er zijn meer data voorhanden dan ooit, de ene digitale trend na de andere ziet het daglicht. Is die revolutie een bedreiging of een opportuniteit?
 
In het najaar van 2019 gaat Voka Oost-Vlaanderen op zoek naar antwoorden met een reeks bedrijfsbezoeken rond digitalisering i.s.m. Deloitte, SD Worx en ING.
De aftrap wordt gegeven met het thema 'digital finance' bij Velleman op 21 november 2019.
Velleman, al ruim 40 jaar een belangrijke groothandelaar en ontwikkelaar in elektronica, verdeelt wereldwijd meer dan 18.000 producten. Deze dynamische pionier in design levert nieuwe kwaliteitsproducten voor zowel doe-het-zelvers als professionals van alle niveaus, jong of oud. Velleman geniet al jaren een uitstekende reputatie aangevoerd door technische specialisten.
 
Op 21 november worden we ontvangen voor een rondleiding op de site. Vooraf gaat Ulrike Debels van Deloitte dieper in op 'digital finance' en inspireert ze hoe u via digitalisering de financiële afdeling van uw onderneming verder kan professionaliseren.
 

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming
  • 18.20 - 18.50 u. Toelichting ‘Digitalisering: opportuniteit of bedreiging’
  • 18.50 - 19.45 u. Bedrijfsvoorstelling + rondleiding
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken

Info en inschrijven

Meer info? Contacteer gerust het team Netwerking.

Partners

Deloitte
AIO

Adres

Velleman
Legen Heirweg 33
9890 Gavere

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk door een mailtje naar het team Netwerking tot 20 oktober 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat