Skip to main content

Voka Visit - Libert Paints in de Gentse haven

Op 5 juli kleuren wij jouw dag, want dan zijn we te gast bij Libert Paints. CEO Stijn Degraer schildert een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen het gebouw van Libert Paints in de haven van Gent.

In 1925 kochten de broers Libert een kleine verffabriek in het centrum van Gent. Bijna 100 jaar later wordt Libert Paints gerund door de vierde generatie, in samenwerking met externe directieleden.

In 2016 verhuisde Libert Paints naar een nieuwe fabriek in de Gentse haven. In deze nieuwbouw ligt het accent op efficiënter en meer automatisch produceren, waardoor hogere volumes kunnen geproduceerd worden. Tegelijkertijd blijft flexibel werken op maat van de klant wel een topprioriteit. Het management zet graag in de verf dat duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel gedragen worden. Kom zelf ontdekken hoe Libert Paints dit in de praktijk omzet!  

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming door Stefan Derluyn, regiodirecteur Gentse haven bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.45 u. Bedrijfsvoorstelling & rondleiding door Stijn Degraer, ceo
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken met een hapje en een drankje

Info en inschrijven

Inschrijven kan tot 30 juni 2022 of tot wanneer het volzet is (maximum 35 deelnemers). Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Nog vragen of volzet? Stuur een mailtje naar Team Netwerking of bel +32 9 266 14 40.

Meer over gastheer Libert Paints

Gevel Libert Paints
Productie
Verfproductie
Productielijn verfpotten

Contactpersoon

Valérie Smessaert

Ledenrelaties - Events & Netwerking

Adres

Libert Paints
Langerbruggekaai 6
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijvingen

Niet-leden gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.