Skip to main content

Voka Visit Demapack - Digital Cyber security

Er zijn meer data voorhanden dan ooit, de ene digitale trend na de andere ziet het daglicht. Is die revolutie een bedreiging of een opportuniteit?
 
In het najaar van 2019 gaat Voka Oost-Vlaanderen op zoek naar antwoorden met een reeks bedrijfsbezoeken rond digitalisering i.s.m. Deloitte, SD Worx en ING.
We sluiten de rij af met een thema-avond rond cybersecurity en een blik achter de schermen bij Demapack op 5 december.

 

Demapack uit Oudenaarde is expert in het verwerken en verdelen van papiersoorten voor industriële toepassingen - van hulpmiddelen bij het productieproces tot eindverpakkingen.
 
Het familiebedrijf met rijke traditie wordt geleid door Lieven en Nele De Meulenaere. Die familienaam klinkt in de papiersector nog steeds als een klok, want al in 1935 was De Meulenaere Octave bvba gespecialiseerd in het versnijden van industrieel papier onder de oprichters De Meulenaere Charles & Henri. 
Meer dan 80 jaar, drie generaties en twee uitbreidingen later groeide de zaak van grootvader Henri uit tot een moderne kmo met zeven vaste medewerkers en een industriële productieruimte in Oudenaarde. 
 
Op 5 december worden we ontvangen voor een rondleiding op de site. Vooraf gaat Alexandre Pluvinage van ING dieper in op het 'hot topic' van cybersecurity: “Why should I have a cybersecurity strategy for my business and how to create it simply.”
 

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming
  • 18.20 - 18.50 u. Toelichting ‘Digitalisering: opportuniteit of bedreiging’
  • 18.50 - 19.45 u. Bedrijfsvoorstelling + rondleiding
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken

Info en inschrijven

Meer info? Contacteer gerust het team Netwerking.

Partners

ING
AIO

Adres

Demapack
Lindestraat 26
9700 Oudenaarde

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk door een mailtje naar het team Netwerking tot 1 december 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat