Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka Visit bij Van Geert Art Foundry en Atelier Sauveur

Op donderdag 22 juni brengen we een bezoek aan Van Geert Art Foundry en Atelier Sauveur. Maak kennis met twee sterke ambachten tijdens dit dubbel-bezoek. 

Op donderdag 22 juni waait er een nieuwe, ambachtelijke, wind door het Wijngaardveld in Aalst. Dit unieke dubbel-bezoek biedt jou de kans kennis te maken met Van Geert Art Foundry en Atelier Sauveur. Beiden staan aan de start van nieuwe, opwindende tijden.

Van Geert Art Foundry is een ambachtelijke bronsgieterij en werd recent overgenomen door Sara Louwagie, wat nieuw leiderschap alsook een nieuwe appreciatie voor de ambacht met zich meebrengt. De kunstgieterij creëert bronzen beelden en objecten volgens de verloren-was-techniek. Ontdek alles over deze stiel tijdens een rondleiding in de ateliers.

Voor de buren, Atelier Sauveur, breekt ook een nieuw tijdperk aan. Wij kunnen jullie immers verrassen met een primeur. Het atelier verhuist namelijk naar een nieuwe locatie in het Wijngaardveld. Voka Oost-Vlaanderen is de eerste die een bezoek mag brengen aan de nieuwe werkplaats waar leder wordt verwerkt tot kwalitatieve eindproducten voor zowel high-end als industriële toepassingen.

Maak kennis met de uitdagende wereld van deze metiers tijdens een rondleiding op beide sites. Aansluitend is er ruimte om boeiende gesprekken aan te knopen tijdens een informeel netwerkmoment.

Programma

  • 18.00 – 18.20 u. Ontvangst met drankje en klein hapje bij Van Geert Art Foundry

  • 18.20 – 18.30 u. Verwelkoming door Voka

  • 18.30 – 19.30 u. Rondleiding Van Geert Art Foundry

  • 19.30 – 19.45 u. Verplaatsing naar Atelier Sauveur

  • 19.45 – 20.30 u. Rondleiding Atelier Sauveur

  • 20.30 – 21.30 u. Netwerkreceptie met hapje en drankje

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot 16 juni of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Céline Van den Bossche.

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Wijngaardveld 13 & 15b
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.