Skip to main content
Banner ontbijtclub

Voka Ontbijtclub Hageland 14 maart

Ontbijtclub banner

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Gastspreker is ditmaal Dirk Smolders, Adviseur Internationale Handel bij FIT (Flanders Investment & Trade).
 
Hij brengt een inspiratiemoment rond de brexit en hoe je je als ondernemer daarop kan voorbereieden. "Na de 'no deal' van dinsdag 15 januari tasten we nog meer in het duister wat de concrete gevolgen van brexit zullen zijn. Maar of we nu afstevenen op een 'harde' brexit of een 'zachte' met een overgangsperiode, één ding staat als een paal boven water: ondernemers moeten zich voorbereiden."

Programma

7.30 uur: Ontvangst met ontbijt
8.00 uur: Dirk Smolders
8.30 uur: Netwerking
9:30 uur: Einde

Spreker

Dirk Smolders, Adviseur Internationale Handel bij FIT
 
Na het behalen van zijn Master Economische Wetenschappen en Master Export Management ging Dirk aan de slag bij het FIT als coördinator marktverkenning. Van 2001 tot 2013 was hij werkzaam als Vlaams Economisch vertegenwoordiger in Ljubljana en vervolgens Dublin. In 2013 keerde hij terug naar het FIT waar hij nu Adviseur Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant is.
 

Partners

Logo Winge Golf
Logo ING
Logo UCLL

Adres

Winge Golf
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: € 35 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad