Voka Ontbijtclub Hageland 14 maart

14/03/2019
Ontbijtclub banner

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Gastspreker is ditmaal Dirk Smolders, Adviseur Internationale Handel bij FIT (Flanders Investment & Trade).
 
Hij brengt een inspiratiemoment rond de brexit en hoe je je als ondernemer daarop kan voorbereieden. "Na de 'no deal' van dinsdag 15 januari tasten we nog meer in het duister wat de concrete gevolgen van brexit zullen zijn. Maar of we nu afstevenen op een 'harde' brexit of een 'zachte' met een overgangsperiode, één ding staat als een paal boven water: ondernemers moeten zich voorbereiden."

Programma

7.30 uur: Ontvangst met ontbijt
8.00 uur: Dirk Smolders
8.30 uur: Netwerking
9:30 uur: Einde

Spreker

Dirk Smolders, Adviseur Internationale Handel bij FIT
 
Na het behalen van zijn Master Economische Wetenschappen en Master Export Management ging Dirk aan de slag bij het FIT als coördinator marktverkenning. Van 2001 tot 2013 was hij werkzaam als Vlaams Economisch vertegenwoordiger in Ljubljana en vervolgens Dublin. In 2013 keerde hij terug naar het FIT waar hij nu Adviseur Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant is.
 

Partners