Skip to main content

Voka Connect: Den Nachtegael Winery & Vineyard

Op donderdag 29 september 2022 zijn we met Voka Connect te gast bij Den Nachtegael, op de grens van Zonnebeke en Langemark. Met zijn 10 hectare wijngaard en met respect voor de historiek van deze bijzondere locatie, slaagt dit veelzijdig wijnbouwbedrijf erin het karakter van dit terroir te laten terugkomen in wijnen van superieure kwaliteit.

Als ambassadeur van het Vlaamse wijnlandschap zet Den Nachtegael enkele typische wijnen uit verschillende Vlaamse regio’s op de kaart. Op het domein wordt bovendien gebruikgemaakt van de modernste technische machines, waarvan de meeste ook beschikbaar gesteld worden aan collega’s in loonwerk.

De centrale factor bij al hun activiteiten? De klant staat centraal. In de ontwikkeling van het bedrijf zijn partnerships met klanten van fundamenteel belang. Daarnaast dragen ze ook de verantwoordelijkheid voor het milieu en voor de veiligheid van hun werknemers hoog in het vaandel. De hypermoderne infrastructuur waarover ze beschikken biedt daarbij een degelijk platform voor de implementatie van een succesvol kwaliteitsbeleid.

Programma

  • 19.00 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 19.15 uur: Presentatie door Dirk Syx – General Manager
  • 20.00 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.


Het belang van een netwerk is niet te onderschatten, daarover is iedereen het eens. Als je op zoek bent naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen, is onze Voka Connect zeker iets voor jou! 

Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De formule: we brengen een ondernemersverhaal, interview, panelgesprek, getuigenis of keynote rond ondernemerschap, gevolgd door een netwerkmoment.  

Een overzicht van de geplande Connects kan je hier vinden.

Contactpersoon

Adres

Den Nachtegael Winery & Vineyard
Langemarkstraat 132
8980 Zonnebeke

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor leden van Voka.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag