Viering 2 jaar Welt met lanceringsevent jobgewelt.be

09/11/2018

Welt viert zijn 2de verjaardag en geeft het startschot van jobgewelt.be, dé digitale jobbeurs voor werkplekleren in Oost-Vlaanderen.

JobgeweltWelt is de naam van het Voka-project rond werkervarings- en leertrajecten. Meer dan 100 Oost-Vlaamse werkgevers volgden ondertussen het Welt-traject (www.voka.be/welt). Dankzij Welt (werkervarings- en leertrajecten) vullen ze vacatures in via werkplekleren.

Op 9 november vieren we al de tweede verjaardag van het succesvolle Welt-project.

Die dag zetten Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka en Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van VDAB, de Welt-deelnemers in de bloemetjes.

Daarnaast lichten we er het vernieuwde werkplekleren toe én geven we het startschot van jobgewelt.be, dé online jobbeurs voor werkplekleren. We nodigen hierbij alle Oost-Vlaamse bedrijven uit om hun vacatures te posten. 

Voorprogramma

Programma

  • 14.00 – 16.00 u. Feestelijke viering Welt: huldiging Welt-deelnemers 2018 | Infosessie ‘het nieuwe werkplekleren’ | Lancering www.jobgewelt.be in aanwezigheid van Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka en Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB
  • 16.00 – 17.30 u. Feestelijke netwerkreceptie

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Laure Depaepe.

 

Welt_logo's

Jobgewelt