Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • UITGESTELD - Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden
Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden

UITGESTELD - Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden

Deze activiteit wordt naar aanleiding van coronavirus-maatregelen verplaatst naar een nieuwe datum na 15 mei. Zodra de nieuwe datum gekend is, ontvangen deelnemers hierover een bericht.

 

Voor ambitieuze ondernemers die hun business willen doen groeien, is internationaal uitbreiden vaak de nummer 1 prioriteit. Ondernemers die zich goed voorbereiden en een sterke strategie uitwerken hebben het meeste kans op succes bij het betreden van een nieuwe markt.

Tijdens deze interactieve workshop: 

 • Leer je hoe je je kan voorbereiden om te starten vanuit een sterke positie, wat je moet weten over de nieuwe markt en wat het belang is van focus en duidelijke doelen 
 • Ontwikkelen we een strategie voor jouw business case. We analyseren de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden en doorlopen het proces om een keuze te maken. Aan de hand van case studies en voorbeelden vind je vast en zeker inspiratie om op een overtuigende manier de nieuwe markt te betreden 
 • Leer je tactieken om de strategie zo vlug en efficiënt mogelijk te implementeren 
   

Sophie Boutelegier, global business development expert, doorneemt met jou alle stappen van een succesvolle internationale marktstrategie. Je analyseert samen de mogelijkheden voor jouw business case en leert ook tactieken om je strategie snel en efficiënt te implementeren. 

En daar stopt het niet. De eerste 15 inschrijvingen van deze workshop kunnen gratis bij Sophie terecht voor 4 weken onbeperkte coaching. Via e-mail, telefoon en Skype kan je haar bereiken voor al jouw vragen rond groeien op de buitenlandse markt. Wees er dus snel bij!  

Ben jij klaar voor de volgende stap? Schrijf je dan zeker in.  
 

Programma

Tijdens dit programma komen volgende onderwerpen aan bod: 

 • Wat moet je weten over de nieuwe markt? 
 • Hoe stel je duidelijke doelen? 
 • Wat zijn de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden? 
 • Hoe ontwikkel je jouw internationale groeistrategie? 
 • Hoe snel en efficiënt jouw strategie implementeren? 
   

Spreker

Sophie Boutelegier is een global business development expert die bedrijven helpt met hun internationale groeistrategie. Ze heeft gewoond en gewerkt in Europa, Azië, Zuid- en Noord-Amerika en heeft op die manier een uniek begrip van international business practices. Na een carrière bij verschillende multinationals, richtte ze Expandify op in Silicon Valley.
 

In samenwerking met

KMO-portefeuille

Contactpersoon

Anoesj Mouradian

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 330 euro
Niet-leden: 590 euro
(excl. btw) 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf in via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Bedrijvenpark Assent
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Premed
Logo Randstad