Skip to main content

Twee jaar werken aan Theunisbrug vanaf april

Theunisbrug

Schrijf u in voor het infomoment voor bedrijven op 26 februari

Om de capaciteit van de binnenvaart op het Albertkanaal te vergroten, verhoogt De Vlaamse Waterweg alle bruggen over het kanaal. Zo werd in 2018 de Azijnbrug in Deurne al aangepast. Begin april 2019 is de Gabriël Theunisbrug aan de beurt. De werken aan deze brug aan het Sportpaleis zullen twee jaar duren en verkeerhinder met zich meebrengen. Om u de kans te geven u voor te bereiden en uw medewerkers, klanten en leveranciers in te lichten, organiseert De Vlaamse Waterweg in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen Waasland op 26 februari een infomoment voor ondernemingen.

Brug wordt vervangen – moeilijke bereikbaarheid
De huidige Theunisbrug bestaat eigenlijk uit twee aparte bruggen. Beide bruggen verdwijnen en worden vervangen door drie bruggen die samen de nieuwe Theunisbrug vormen. De buitenste bruggen krijgen elk twee rijstroken en een breed fiets- en voetpad. De middelste brug is voor de trams. De voorbereidende werken zijn ondertussen al begonnen. Vanaf april starten de werken die gepaard gaan met verkeershinder. Tijdens de werken blijft weg- en tramverkeer over de brug mogelijk, met een beperking van het aantal rijstroken.  

Kom naar het infomoment voor ondernemingen
Tijdens het infomoment krijgt u een toelichting van het project, de planning en fasering en welke impact dit heeft op de omgeving. Er is ook voldoende kans om uw vragen te beantwoorden of bezorgdheden te bespreken. U komt er te weten hoe u verder wordt geïnformeerd en maakt kennis met de werking van de omgevingsadviseur van de Vlaamse Waterweg.

Gelieve met behulp van de inschrijvingsknop aan te geven wie van uw onderneming zal deelnemen aan dit infomoment.

Heeft u reeds inhoudelijke vragen dan kan u zich informeren via www.theunisbrug.be of kan u contact opnemen met de omgevingsadviseur van de Vlaamse Waterweg op info@theunisbrug.be. Voor vragen over mobiliteit en bereikbaarheid kan u zich steeds richten tot Steven Roeland, mobiliteitsmanager van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (steven.roeland@voka.be).

Partners

Adres

Sportpaleis Antwerpen
Schijnpoortweg 119
2170 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De bijeenkomst is gratis. Inschrijven is noodzakelijk.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Zo maken wij geen onnodige kosten.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans