Skip to main content

Trainersdag najaar 2022

Op 10 oktober organiseren we de tweede Trainersdag van 2022. Met dit initiatief nodigen we trainers en experten uit om hun expertise voor te stellen aan het Voka-projectteam via een elevator pitch.

Als werkgeversorganisatie wil Voka West-Vlaanderen de belangen van haar 3.200 leden verdedigen en willen we ondernemers en professionals informeren, adviseren en kennis aanreiken. We doen dit via infosessies, seminaries en netwerksessies die inspelen op trends, de actualiteit en de continue noden. Hiervoor doen we beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie.

Tijdens de halfjaarlijkse Trainersdag krijg je eerst een basisopleiding over de elevator pitch, waarna je vervolgens je expertisedomein voorstelt aan het Voka-projectteam aan de hand van je eigen elevator pitch.

Programma

  • 8.30 uur: Ontvangst met ontbijtkoekjes
  • 9.00 uur: Verwelkoming door Voka  
  • 9.10 uur: Opleiding elevator pitch door een Voka-projectverantwoordelijke
  • 9.30 uur: Voorbereiding van je individuele elevator pitch
  • 9.45 uur: Pitching door de aanwezige trainers (zonder .ppt)
  • 10.45 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke

Voor wie?

Consultants, trainers en sprekers die hun expertise en sprekersvaardigheden willen voorstellen in het kader van een mogelijke samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Omwille van het interactieve karakter van deze Trainersdag is het aantal deelnemers beperkt tot 12.
 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Dit event is gratis.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar britte.odegard@voka.be, tot 24 uur voor aanvang van de Trainersdag. Bij laattijdige annulatie rekenen we een no show fee van 30 euro aan. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de voorwaarden voldoet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag