Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Thriving Leadership - Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap
Logo Kameracademie

Thriving Leadership - Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap

Hoe word je nog succesvoller door je drijfveren in te zetten?

Thriving leadership geeft je inzicht in de manier waarop jij je kennis, vaardigheden en competenties inzet.  Door gebruik te maken van Management Drives (MD) vertrekken we vanuit de 6 leiderschapsstijlen om vervolgens te zien hoe jij jouw leiderschap verder kan ontwikkelen. Doelstelling is om geworteld en geloofwaardig te staan, dicht bij jezelf en vanuit jouw sterktes. 

Tijdens deze tweedaagse training komen volgende topics aan bod:

  • collega's vertrouwen geven,
  • je mensen meekrijgen in veranderingen,
  • moeilijke situaties met klanten/collega’s/medewerkers effectief en efficiënt aanpakken

Ze worden behandeld vanuit jouw situatie on the job.
 
Het traject van de opleiding ziet er als volgt uit:
 
Voor aanvang
Je vult voor de sessie thuis de Management Drives vragenlijst in en krijgt onmiddellijk toegang tot de Management Drives app die je een beeld geeft op jouw profiel alsook kadering van de 6 drijfveren. De MD-app maakt ook dat je je profiel constant bij je hebt waardoor je snel kan groeien in het ontwikkelen van jouw leiderschap. 
 
Dag 1 (4/7)
De eerste dag krijg je de kadering van Management Drives gekoppeld aan jouw profiel. Je duikt dieper in jouw sterktes en ontwikkelpunten . Je ontdekt hoe je MD in de praktijk kan inzetten en hoe dit voor jou vanaf heden het verschil kan maken. 
 
Dag 2 (5/7)
De tweede dag breng je zelf een concrete cases mee waar je recent mee geworsteld hebt. Je gaat ermee aan de slag waardoor je de materie onmiddellijk in de praktijk kan toepassen en 't snel in je vingers krijgt. Je maakt een Persoonlijk Leiderschap Ontwikkel Plan op met daarin wat jij in jouw gedrag wenst te behouden, ontwikkelen en loslaten teneide nog meer successen te boeken. 
Je krijgt tijdens de sessie de kans individueel advies in te winnen om tot verankering van de materie te komen. 

Jouw trainer 
Karin Versmissen - NeXTeps 
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 850 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 1305 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 850/leden en € 1305/niet-leden. Indien je inschreef voor 26 januari dan is het bedrag € 765. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56.30.30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse