Te gast bij Triamant

12/12/2017

We brengen een bezoek aan woon- en leefomgeving Triamant in Geluwe. Triamant wil een vernieuwende en vooruitziende organisatie zijn, die een kwaliteitsstempel kan drukken op de ouderenzorg. Betaalbare, innovatieve woonzorgmodellen vormen de basis, waarbij de echte noden, behoeften en wensen van ouderen steeds het centrale uitgangspunt vormen.

Als waardegebonden organisatie laat Triamant zich leiden door respect, solidariteit, empowerment en samenwerking met bewoners, familie, medewerkers en partners.

Triamant wil met professionele medewerkers, garant staan voor kwaliteitsvolle, geïntegreerde zorg- en dienstverlening. Op sociaal vlak wenst Triamant, door de realisatie van uitgebreide ontmoetingsmogelijkheden, het stimuleren van de intergenerationele solidariteit, sociale participatie en integratie, te komen tot een toename van de kwaliteit van leven.

Programma

12.00 u. ontvangst met broodjes
12.30 u. noden vanuit de markt
12.45 u. antwoorden vanuit de toeleverancierszijde
13.15 u. rondleiding
14.00 u. netwerkkoffie

Andere gastbezoeken in het kader van Fabriek van de Toekomst Zorgeconomie

29 november: Fribona (Beernem)
5 december: Sioen (Ardooie)

Dit traject is een initiatief dat kadert binnen het West-Vlaamse beleid voor de Fabrieken voor de Toekomst. Met de Fabrieken voor de Toekomst concretiseert de provincie West-Vlaanderen en haar Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) het Nieuw Industrieel Beleid van de Vlaamse regering op maat van de KMO’s. Via een partnerschap van alle relevante spelers, zowel op provinciaal als op Vlaams niveau, zet dit FvT-model in op de strategische pijlers die onze KMO’s ondersteunen in hun toekomstgerichte en duurzame ontwikkeling. Van open testinfrastructuur over gerichte dienstverlening en de uitbouw van innovatieve onderzoeksthema’s en aangepaste opleidingen. In een eerste fase wordt dit traject uitgewerkt voor de clusters waarin West-Vlaanderen op internationaal niveau excelleert: nieuwe materialen, voeding, blue energy, machinebouw en mechatronica.

Fabriek voor de toekomst, POM

 

Partners