Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Te gast bij Sunconfex

Op donderdag 25 april zijn we te gast bij Sunconfex in Ieper. Het bedrijf, opgericht door Ludwig Kesteleyn, behoort al sinds de start tot de meest vooraanstaande Europese spelers op vlak van geconfectioneerd zonweringstextiel. Als huisleverancier van de grootste fabrikanten van zonwering in Europa verwerken en leveren ze meer dan 2 miljoen m2 zonweringsdoeken per jaar.

Sunconfex heeft twee productiesites in Europa: eentje in Ieper en eentje in Zuid-Duitsland. Hun continue streven naar innovatie heeft ervoor gezorgd dat Sunconfex een sterke positie weet te bewaren waarbij kwaliteit, service en snelheid hun drievuldige belofte vormt met één focus: lean & digital manufacturing. 

Tijdens dit bedrijfsbezoek krijgen we een unieke blik achter de schermen van deze referentiespeler en nemen we je mee in hun verhaal. We bezoeken de productievestiging van Sunconfex in Ieper waar we door oprichter Ludwig Kesteleyn, zijn schoonzoon en COO Robert Delbecque en de CEO van het bedrijf Sven Ghyselinck, ontvangen worden om kennis te maken met hun succesverhaal. 

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen & broodjesbuffet
  • 19.00 uur: Bedrijfsvoorstelling & bedrijfsbezoek
  • 20.30 uur: Afsluitend netwerkmoment
  • 21.00 uur: Voorzien einde

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Sunconfex
Dehemlaan 27
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Dit gastbezoek is gratis en exclusief voor Voka-leden. We laten slechts 1 deelnemer per bedrijf toe.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

De plaatsen zijn beperkt, we hanteren het principe 'first come, first served'. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het gastbezoek. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag