Skip to main content
Map

Te gast bij Aviko

Dagelijks eten meer dan 10 miljoen mensen een van hun meer dan 100 producten. Ze zijn actief in 110 landen en tellen meer dan 2000 medewerkers. Op donderdag 1 juni zijn we te gast bij wereldspeler Aviko. Leer dit uniek bedrijf kennen van binnenuit en kom netwerken met een pak nieuwe mensen uit de streek. 

Aviko is een van oorsprong Nederlands bedrijf, opgericht in 1962 door 32 aardappeltelers. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van Europa's grootste producenten van aardappelproducten en één van de top vier wereldmarktleiders. Aviko verbindt mensen, culturen en smaken over de hele wereld door het brengen van 'joy' aan de eettafel.

Ze geloven in het enorme potentieel van hun producten en de impact die ze als voedselverwerker hebben op kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid in de volledige productieketen. In België werd in 2022 - naast de site in Proven - een nieuwe state-of-the-artfabriek gebouwd in Poperinge. 

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 18.45 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 18.50 uur: Bedrijfsvoorstelling
  • 20.00 uur: Afsluitend netwerkmoment
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Cathy Verstraete.

Contactpersoon

Cathy Verstraete

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Aviko
Sint-Jansstraat 7
8970 Poperinge

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement en enkel via mail aan Cathy Verstraete. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag