Skip to main content
Talentenmarkt Red Star Line (VOLZET)

Talentenmarkt ‘Grenzeloos talent’ (VOLZET)

Op zoek naar grenzeloos talent?

De arbeidsmarkt staat in brand! Er is een boomend aantal vacatures en een tekort aan geschikte kandidaten. Onder asielzoekers en erkende vluchtelingen is er nog heel wat onontgonnen talent te vinden.

Als bedrijf krijgt u de kans om aan een unieke talentenmarkt deel te nemen in het Red Star Line Museum. Deze iconische locatie is niet toevallig gekozen. Ze herinnert ons aan de historische verbondenheid tussen de migranten en asielzoekers van vandaag en de landverhuizers van eind 19de eeuw. U maakt er kennis met organisaties die werken met asielzoekers en erkende vluchtelingen en ontmoet werkzoekenden. Bovendien kan u genieten van het prachtige decor en een gratis museumbezoek. 
 

Programma

08.30 uur
Ontvangst met koffie en versnapering.

09.00 uur
Start talentenmarkt.

11.30 uur
Vrij bezoek aan het museum.

12.30 uur
Netwerkreceptie.

14.00 uur
Voorziene einde.
 

Adres

Red Star Line Museum
Montevideostraat 3
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis. Maximaal 2 personen per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner