Skip to main content

Starten met een podcast

Versterk jouw merk met audio

Podcasts zijn in een mum van tijd heel populair geworden. Tijdens de coronapandemie zijn er niet alleen veel podcasts opgestart, maar is ook het aantal luisteraars enorm toegenomen. In deze sessie kom je te weten hoe je met een podcast ook jouw merk kan versterken.    
Een podcast is een ideaal medium om meerwaarde mee te geven aan jouw klanten. Hierdoor vergroot je de kans dat ze uitgesproken fans van jouw merk worden. En hun steun is altijd mooi meegenomen om je te onderscheiden van jouw concurrenten. Maar hoe maak je een goede podcast?

Een vlotte babbel volstaat alleszins niet om een succesvolle podcast te maken. Want dit type van content vraagt planning en voorbereiding. Daarnaast zijn er nog heel wat andere belangrijke aandachtspunten. Tijdens deze opleiding leer je daar alles over bij. Je verdiept je niet alleen in de theorie en de technische mogelijkheden, maar neemt in een studio ook jouw eerste fragmenten op.
Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen, is het aantal inschrijvingen tot zes personen beperkt. Bij interesse schrijf je dus best snel in.

PROGRAMMA

  • Hoe begin je aan een podcast?
  • Storytelling: de sleutelelementen voor een succesvolle podcast
  • Tips & tricks
  • Maak je eigen podcast
  • Waardevolle feedback van mededeelnemers en de spreker

Wat steek je op?

  • Je bouwt een sterk verhaal voor je podcast, met sterke onderdelen voor maximale aandacht.
  • Je kent alle audiotechnieken die je podcast boeiend maken.
  • Je haalt maximaal rendement uit je podcast met muziek, jingles, intro, outro en nog veel meer.

SPREKER
Ruben Dierckx, Zidis. Ruben is cameraman en editor bij Zidis. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de podcastafdeling. Ruben heeft al verschillende ondernemers begeleid bij het opstarten/maken van hun podcast.

Contactpersoon

Margo Mathys

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zidis
Ellermanstraat 54
2060 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaal je 185 euro (excl. 21 % btw)
Als niet-lid betaal je 245 euro (excl. 21 % btw).

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 1 december 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be.
Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 8 december 2022
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3

Coronamaatregelen
Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering