Skip to main content

Seminarie: Trends in sales- en marketingpresentaties

PowerPoint-presentaties, het blijft één van de populairste kanalen in sales & marketing afdelingen. En toch stralen ze niet de juiste professionaliteit uit, worden ze beklad met teveel tekst en worden ze bovendien gebruikt als spiekbriefjes in plaats van de doelgroep tot actie aan te zetten.

In dit seminarie zal je heel wat inspiratie én informatie krijgen wat een goeie, professionele sales/marketing presentatie moet of kan omvatten die echt impact maakt op jouw doelgroep.

Hoe neem ik mijn publiek mee in mijn verhaal? Hoe toon ik wat mijn doelgroep wil op ieder mogelijk moment? Hoe zet ik mijn doelgroep aan tot de actie die ik zelf zou willen? Hoe toon ik toch visueel mijn dienst of product aan de hand van een presentatie? Waarop kan ik mijn bedrijf laten onderscheiden met de concurrentie door middel van een presentatie? Dit zijn enkele van de vragen waarop je meteen een antwoord krijgt.

De deelnemers mogen voor aanvang van het seminarie hun persoonlijke of huidige presentatie doorsturen, welke vervolgens gebruikt zal worden als lesmateriaal. Op die manier worden de tips & tricks heel concreet gemaakt. 

Dit seminarie wordt gegeven door Matthias Cornette, zaakvoerder van presentatie agency Shoow (shoow.be). Matthias heeft ondanks zijn 32 jaar toch een stevige background in het financiële en commerciële luik. Dit maakt dat presentaties er niet alleen goed moeten uitzien maar dat ze vooral ook de nodige impact moeten maken op jouw doelpubliek. 

Programma 

We bespreken de trends in sales & marketing presentaties + we geven concrete do’s & don’ts van een winnende presentatie mee. Dit doen we aan de hand van 10 concrete tips waarmee jouw presentaties naar een hoger niveau getild worden en meer impact zullen maken op jouw doelgroep.

Doelgroep

Dit seminarie is uitermate geschikt voor sales professionals, marketing professionals, communicatie professionals en zaakvoerders.
 

Voor meer info kun je contact opnemen met Matthias Derycke.

Contactpersoon

Matthias Derycke

Member services/projectbegeleider finance & sales

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 200 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 300 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group