Skip to main content

Seminarie: Onderhandelen met leveranciers

In de meeste bedrijven is onderhandelen is niet weg te denken uit de dagelijkse praktijk. We hebben het dan niet alleen over de onderhandelingen voor het nemen van aankoopbeslissingen, maar ook de onderhandelingen bij de evaluaties van leveranciersprestaties (en de eventuele gevolgen daarvan).

In dit seminarie bereiden we u voor op een onderhandeling. Tijdens de voorbereiding overlopen we de volgende aspecten: de objectieven, de context, de strategie, onderhandelingstechnieken, wie-is-wie, de analyse van de offerte en het opzetten van een onderhandelingsplan. Tenslotte besteden we nog heel wat tijd aan de onderhandelingstafel. Tijdens rollenspelen oefenen de deelnemers tegen elkaar en krijgen vervolgens krijgen ze feedback en tips & tricks over het onderhandelingsgesprek.

Doelgroep

Iedereen die professioneel bezig is met het aankoopvak. Dat gaat van junior en senior aankopers tot zelfs aankoopmanagers. Ook andere professionals moeten regelmatig onderhandelen met leveranciers, denk maar aan project managers, facility managers, productiemanagers, enz.

Spreker

Philip Meyers is een freelance aankoopspecialist die reeds meer dan 30 jaar bezig is met het vak in al zijn facetten. Als consultant en interim manager deed hij opdrachten in vele bedrijven in zowat alle sectoren. Dat gaat overigens nog steeds verder. Hij heeft dus een enorme ervaring als het over onderhandelen met leveranciers gaat, en deelt deze ervaring met plezier.

Inschrijven voor dit seminarie kan hier. Voor meer info kunt u terecht bij Anouk Andries.
 

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Blue Woods Hotel
Stationsstraat 230
8540 Deerlijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 760 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 1160 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 12

KMO-portefeuille

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group