Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Hoe kan digitale marketing je groei boosten? (Oostkamp)

Seminarie: Hoe kan digitale marketing je groei boosten? (Oostkamp)

De wereld van digitale marketing evolueert voortdurend. Ons digitale mediagebruik stijgt, nieuwe online kanalen schieten als paddenstoelen uit de grond, stilletjesaan leren we voice search kennen en dat video aan een serieuze opmars bezig is, hoeven we je vast ook niet meer te vertellen. Kortom, allemaal elementen die ook een rol spelen in jouw marketingaanpak. In dit seminarie laten we je zien hoe digitale marking de groei van jouw bedrijf kan boosten.

Met een duidelijke online groeistrategie vergroten we de online aanwezigheid van je bedrijf, brengen we samen je doelstellingen in kaart en vertalen we deze in meetbare targets. Zo tillen we je online zichtbaarheid een niveau hoger.

Je kan dit op verschillende manieren in de praktijk brengen. Denk bijvoorbeeld aan lead generation, SEO-strategie, contentmarketing, Google Ads en sociale media-marketing. Samen ontwikkelen we tijdens het seminarie als het ware een 'digital growth trajectory'. 

Spreker

Nicolas Buysschaert is founder van Digital KIXX en adviseert bedrijven om strategisch de juiste beslissingen te nemen om digitaal te groeien. Nicolas slaagt erin deze materie op een bevattelijke en aangename manier over te brengen.

Voor wie?

Voor ondernemers en founders die hun kennis rond digitale marketing willen verdiepen en willen werken aan een digitale strategie. Voorkennis is niet nodig.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 300 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag