Skip to main content

Rooftop Sessions

Het grootste en sterkste ondernemersnetwerk van Vlaanderen staat voor jou klaar! Voor elke groeifase waarin je bedrijf zich bevindt, hebben wij groeitrajecten op maat. Ben je benieuwd hoe zo'n traject eruit ziet? En wil je wel eens proeven van het concept? Welkom op 25 augustus op onze gratis Rooftop Sessions!

Rooftop Sessions

Voorproefje van jouw netwerk voor het leven

Maak je graag kennis met onze lerende netwerken? Of heb je recent nog een traject gevolgd en wil je graag weten welke boeiende nieuwigheden we voor jou in petto hebben?

Maak (terug) de connectie met je netwerk en volg een inspirerende rooftopsessie rond jouw groeiuitdaging.

Rooftop Session 1

De 5 stappen van Getting Things Done

Getting Things Done (GTD) is een bewezen methodologie voor productiviteit uit het gelijknamige boek door David Allen. Het is wereldwijd gepubliceerd in meer dan 28 talen! In deze sessie halen we enkele van de krachtigste principes aan.
 
Wie is Maarten De Block? 

Al heel mijn professionele carrière heb ik meer ambitie gehad dan tijd. Altijd heb ik het volgende idee, de volgende innovatie, een proces dat beter kan. Zo heb ik al meer 'zij-projecten' gehad dan ik kan tellen.
 
Helaas bleven veel van de ideeën in de idee-fase, of werden ze nooit degelijk afgewerkt. Dat is blijven duren tot ik Getting Things Done leerde kennen. Ondertussen ben ik partner bij verschillende bedrijven en combineer ik dit met gezin, hobby's en vrijwilligerswerk.

Maarten De Block

Rooftop Session 2

Hoe groei realiseren met strategische marketing? 

Het succes van de onderneming, de groei, de winstgevendheid zullen bepaald worden door hoe goed jouw strategische marketing is. In deze korte sessie staat de vraag “Hoe groei realiseren met strategische marketing?” centraal. Een ideale opportuniteit om stil te staan bij hoe sterk de strategische marketing van jouw bedrijf is en hoe je het kan verbeteren.
 
Wie is Yoav Nir? 

Yoav is de mede-uitvinder van ClickShare, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. 

Als burgerlijk ingenieur van opleiding en pionier in Virtual Reality en Augmented Reality, consulteert hij daarnaast ook bedrijven en ondernemers en is hij public speaker. Yoav’s passie is technologie, maar hij houdt van eenvoud en apprecieert schoonheid. Game-changing Innovation is zijn eerste boek.

Yoav Nir

Rooftop Session 3

Leiderschap en communicatiestijlen

Hoe de samenwerking binnen jouw team verbeteren?

"Gij reageert altijd zo direct! Waarom zijde gij altijd zo negatief?"
"Ik werk niet graag met haar samen. Gij begrijpt mij toch niet. Ahhh... Zie je dat nu nie?"
"Alles moet altijd zo perfect in orde zijn... Kan je niet rapper werken? Denk toch gewoon eens meer out of-of-the box…."
 
Een van bovenstaande zinnen al gehoord binnen je team? Of misschien zelf al (heel vaak) gedacht? Hoe komt het toch dat de samenwerking binnen sommige teams niet vloeit? Of met de ene wel en de andere niet. En hoe ga je daar als leidinggevende mee om? Nog meer, hoe zet je dit in om je team meer FUN te laten hebben én efficiënter te werken? En jezelf onmisbaar te maken? 
 
Wie is Laurens Polfliet? 

Laurens combineert zijn wereldwijde management ervaring met zijn talent om individuen en teams vanuit verbinding te motiveren en te inspireren. FUN en beweging zijn zijn handelsmerk en die zet hij in om zowel te versterken als te confronteren. Laurens is al enkele jaren Plato-peter en coacht op een no-nonsense manier leidinggevenden en teams van scale up's, kmo's en multinationals.

Laurens Polfliet

Voor wie?

Voor ondernemers van startende en (snel-)groeiende of overlatende bedrijven. 

Voor elke levensfase van jouw bedrijf hebben wij een netwerk voor het leven. Onze groeitrajecten brengen maandelijks vaste groepen van 15 ondernemers met gelijkaardige uitdagingen samen en matchen jou aan een klankbord om kennis en ervaring uit te wisselen. 

Ontdek hier alvast ons aanbod

Programma

  • 08.30 – 09.00 u. Ontvangst met klein ontbijt
  • 09.00 – 10.30 u. Kies een Rooftop Session
  • 10.30 – 11.00 u. Welk ondernemersnetwerk past het best bij jou?
  • 11.00 – 12.00 u. Netwerkmoment

Inschrijven

Inschrijven kan via de knop op de rechterkant van deze pagina (of onderaan op gsm).

Nog vragen? Contacteer Nathalie Landuyt.

Met de steun van

Met de steun van

Contactpersoon

Nathalie Landuyt

Groeitrajecten - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis maar inschrijven is verplicht

Ontbijt is voorzien.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

 Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Agentschap innoveren & ondernemen

 

 

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat