Skip to main content
Ronde tafel - Mentale opkikker voor ondernemers
  • Online

Ronde tafel - Mentale opkikker voor ondernemers

Tijdens deze intense periode is het meer dan normaal dat uw stressgehalte, uw oriëntatie, uw veerkracht en aanpak door elkaar geschud zijn. We werden allen geconfronteerd met heel wat emoties. De essentie van leven en werken als ondernemer wordt op de proef gesteld. We moeten ademruimte creëren, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Psychosociaal welzijn van ondernemers

We willen u dan ook een hart onder de riem steken. Naast de economische steunmaatregelen, onze wekelijkse up-to-date coronamails, onze livestreams, webinars,... schenken wij graag extra aandacht aan het psychosociaal welzijn van u als West-Vlaamse ondernemer.

De nood aan concrete tips om veerkrachtig met deze crisis om te gaan is dan ook bij veel ondernemers actueel en heel erg aanwezig.

Voka West-Vlaanderen biedt graag een luisterend oor en klankbord voor ondernemers in coronatijd. Via deze virtuele ronde tafel van 1 uurtje gaan we graag met 10 aanwezigen in gesprek. Linda Cappelle, CEO bij Bright Plus en Rudi Francken (schrijver van o.a. adaptieve intelligentie) schuiven vanuit hun passie rond motivatie, flow, welzijn en leiderschap mee aan de tafel. Een ronde tafel om te vragen, te luisteren, te inspireren,… en bovenal in een vertrouwelijke, gemoedelijke sfeer.

Doelgroep

Ondernemers, CEO’s, zaakvoerders, bedrijfseigenaars uit West-Vlaanderen.

Inschrijven voor de ronde tafel van dinsdag 2 maart kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Praktisch

*U maakt uw keuze tussen één van de twee (aan beide deelnemen is niet mogelijk om iedereen de kans te geven). Indien de data u niet passen, maar u hebt wel interesse, stuur dan een mailtje naar nele.braem@voka.be.

Deze ronde tafel wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Na registratie ontvangt u de correcte link.

Contactpersonen

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Caroline Van de Gehuchte

Manager HR & Talent - Kennis&Advies/Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze ronde tafel is gratis voor leden en niet-leden van Voka West-Vlaanderen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group