Skip to main content
Roadtrip en speeddate: Demerdal meets Zuid-Hageland

Roadtrip en speeddate: Demerdal meets Zuid-Hageland

Demerdal en Zuid-Hageland vormen dan wel twee aparte regiowerkingen, niets houdt ons tegen om de regiogrenzen over te steken en ondernemers uit beide regio’s samen te brengen tijdens een gezamenlijk netwerkmoment.

Dat is precies wat we doen met de activiteit ‘Roadtrip en speeddate: Demerdal meets Zuid-Hageland’ op donderdag 17 september. Het doel? Ondernemers uit de twee regio’s met elkaar in contact brengen zodat ze elkaar beter leren kennen en op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen de regio’s. 

Het wordt niet zomaar een netwerkmoment, maar eentje in de vorm van een roadtrip en speeddate. Hiervoor werken we samen met BMW van Osch. 

Programma

Deelnemers uit de regio Demerdal komen samen in de vestiging van van Osch in Halen, leden uit de regio Zuid-Hageland verzamelen in de vestiging van van Osch in Tienen. Na een korte toelichting worden de deelnemers op beide locaties opgesplitst in duo’s. Elk duo neemt plaats in een BMW en gaat al ‘speeddatend’ de baan op. De bestemming van deze mini-roadtrip? Een prachtlocatie halverwege de regio’s Demerdal en Zuid-Hageland, namelijk Wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge. Daar staat een lunch en netwerkmoment op het programma. Na afloop vertrekken alle aanwezigen opnieuw in duo naar het beginpunt – de showroom van van Osch in Tienen of in Halen –, deze keer in een ander BMW-model.

Locaties

Vertrek

  • BMW van Osch Halen (Industriepark 1122, 3545 Halen)
  • BMW van Osch Tienen (Ambachtenlaan 2a, 3300 Tienen)

Bestemming

  • Wijnkasteel Haksberg, Wijnkasteel 4, 3390 Tielt-Winge

Coronaproof

Deze activiteit werd afgetoetst aan het COVID Event Risk Model van de Vlaamse overheid en is dus volledig coronaproof.

  3Hoog      BMW Van Osch

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Relatiebeheerder - Coördinator Open Bedrijvendag

Adres

Wijnkasteel Haksberg
Wijnkasteel 4
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden: € 45
  • Niet-leden: € 65

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. Aarzel dus niet en schrijf je snel in!

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad