Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Zomerkasteelfeest 2024

Vier jij samen met ons de jubilea van onze jarige bedrijven op het Zomerkasteelfeest?

Zomerkasteelfeest

Het is weer tijd voor het Zomerkasteelfeest, waarbij we ons verheugen op een combinatie van waardevol netwerken en gezellig samenzijn. Tijdens dit netwerkevent proosten we niet alleen op het sterk ondernemend Limburg, maar huldigen we dit jaar de vijf oudste jarige bedrijven. Op woensdag 21 augustus nodigen we jou uit op het wondermooie Kasteel Hex te Heers om je netwerkmogelijkheden te vergroten en volop te genieten van het Zomerkasteelfeest.

Programma

18u30: Ontvangst met aperitief & hapjes
19u00: Verwelkoming door Joris Vrancken, Voorzitter Voka - KvK Limburg
19u05: Huldiging oudste jarige bedrijven
19u30: Opening van de zomerse buffetten & sfeervol netwerken

Het Zomerkasteelfeest van Voka - KvK Limburg? Daar moet je gewoon bij zijn!

Dit jaar worden op het Zomerkasteelfeest de vijf oudste jarige Limburgse bedrijven gehuldigd. Zij vormen de ruggengraat van ondernemend Limburg en verdienen daarom een plaats in de spotlight. Dit jaar hebben we de eer om Brouwerij Cornelissen (165), FN Herstal – Zutendaal (135), STVV (100), La Butte aux Bois (100) en Lambrechts-Nicolaers (100) in de spotlight te zetten. Vijf bedrijven die al jaren een steun en toeverlaat zijn voor de Limburgse economie.

Brouwerij Cornelissen, sinds 1859 actief in Opitter, is een gevestigde naam in de Limburgse bierindustrie. Met hun diverse bierassortiment dragen ze bij aan de regionale identiteit en economie, en ondersteunen ze de lokale landbouw en horeca.

FN Herstal produceert en assembleert vuurwapens en militaire uitrusting, zoals handvuurwapens en machinegeweren, voor defensie- en veiligheidsdoeleinden. De vestiging speelt een belangrijke rol in de Limburgse economie door het bieden van werkgelegenheid en het stimuleren van de lokale industrie via toeleveringsketens en samenwerkingen met regionale bedrijven.

STVV, Sint-Truidense Voetbalvereniging, speelt een centrale rol in de Limburgse sportwereld en gemeenschap. De club, opgericht in 1924, brengt fans samen en stimuleert lokale bedrijvigheid rond wedstrijden en evenementen, wat een positieve impact heeft op de lokale economie.

La Butte aux Bois, een luxueus kasteelhotel en restaurant in Lanaken, is een belangrijke speler in het Limburgse toerisme en gastvrijheidssector. Met zijn Michelin-sterrenrestaurant en hoogwaardige spa trekt het zowel binnenlandse als buitenlandse gasten, wat bijdraagt aan de regionale economie.

Lambrechts-Nicolaers NV, gevestigd in Tongeren, is sinds 1968 een gespecialiseerde tegelwinkel. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan wand- en vloertegels, natuursteen, en mozaïeken voor binnen- en buitentoepassingen. Lambrechts-Nicolaers NV speelt een belangrijke rol in de Limburgse economie door werkgelegenheid te bieden en samen te werken met lokale aannemers en bouwbedrijven.

Geniet van ster-waardige culinaire verwennerij

Geniet tijdens het Zomerkasteelfeest van culinaire verwennerij voorzien door sterrenchefs: Alex Clevers en Jo Grootaers, elk met hun eigen specialiteiten en unieke smaken. 

Alex Clevers , chef-kok van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem, staat bekend om zijn verfijnde en innovatieve gerechten. Hij combineert klassieke technieken met moderne invloeden en gebruikt vaak lokale en seizoensgebonden ingrediënten. 

Jo Grootaers staat aan het roer van restaurant Alter in Tongeren. Zijn creatieve keukenstijl en gebruik van lokale producten hebben zijn restaurant aanzienlijke erkenning bezorgd. 

Atelier V staat bekend om hun verfijnde en creatieve gerechten die perfect gebalanceerd zijn tussen smaak en presentatie. Hun vakmanschap voegt een extra vleugje elegantie toe aan de culinaire beleving.

Herbeleef de vorige editie!

Net zoals elk jaar, was het Zomerkasteelfeest van 2023 een knaller van een editie. Het was een plaats waar meer dan 1200 Limburgse ondernemers samen zijn gekomen om te genieten van culinaire delicatessen bereid door drie sterrenchefs, maar natuurlijk ook om goede zaken te doen. Tijdens het Zomerkasteelfeest is er tijd en ruimte voor plezier, genot en zaken. Herbeleef de vorige editie hieronder!

Heb jij op 21 augustus 2024 nog niets te doen? Dan verwelkomen we jou graag op het Kasteel van Hex te Heers voor de 2024 editie van het Zomerkasteelfeest.

Partners

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events

Adres

Kasteel Hex
Hoogstraat 1
3870 Heers

Wanneer

Prijs

Formule 1
Walking dinner: €229,00
Niet-leden: €345,00

Formule 2a
Seated dinner 8 pers. - €2.392,00

Formule 2b
Seated dinner 10 pers. - €2.990,00

Formule 2c
Seated dinner 12 pers. - €3.588,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events

Adres

Kasteel Hex
Hoogstraat 1
3870 Heers

Wanneer

Prijs

Formule 1
Walking dinner: €229,00
Niet-leden: €345,00

Formule 2a
Seated dinner 8 pers. - €2.392,00

Formule 2b
Seated dinner 10 pers. - €2.990,00

Formule 2c
Seated dinner 12 pers. - €3.588,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.