Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • Plato Strategie & Algemeen management 2020-2021 - jonge ondernemers of ondernemingen
plato

Plato Strategie & Algemeen management 2020-2021 - jonge ondernemers of ondernemingen

Op zoek naar een klankbord, wil u bijleren en andere ondernemers leren kennen? Dan bent u bij Plato Strategie & Algemeen Management aan het juiste adres. Plato biedt een netwerk voor ondernemers en beslissingsnemers die al enkele jaren aan de slag zijn en honger hebben naar meer.

Samen met 15 bedrijfsleiders verzamel je elke maand voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei, door kennis en ervaring te delen, onder de begeleiding van ervaren meters & peters. Naast iets, leer je via Plato ook iemand kennen. Een fijne surplus voor de ontwikkeling van jouw netwerk!

Schrijf je snel in via deze link of via de knop rechtsonder!

Plato Strategie & Algemeen Management – jonge ondernemers of ondernemingen
Dit traject focust op de topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd. Zo komen financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, enz. aan bod.  

Deze ervaren Plato-m/peters begeleiden het traject:

Hoe verloopt een Plato-traject?

De groepsindeling

Elke groep bestaat uit 15 ondernemers, kaderleden of beslissingsnemers.

 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op de overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

 

Plato Strategie & Algemeen Management 

In groep bepaal je zelf welke topics je in jouw Plato-traject wil behandelen. Waar je ook aan wil werken, het kan een plaats krijgen binnen het traject.
Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie of graag een intakegesprek? 

Contacteer Plato-coördinator Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be of op 0474 84 32 35.
 

Contactpersoon

Filip Vandeweyer

Plato coördinator

Adres

Feestzalen De Lemenhoek
Leemstraat 121
2861 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer

Prijs

Prijs: €1.000 (exclusief btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl