Skip to main content
Plato

Plato Next Generation 2019 - Kempen

Ben je een familiale opvolger die vandaag de operationele leiding van een kmo heeft en op korte termijn het bedrijf volledig in handen neemt? Dan is Plato Next Generation, dat opstart vanaf vrijdag 27 september 2019, iets voor jou! Deel in een open maar vertrouwelijke omgeving je ervaring met een nieuwe generatie zaakvoerders uit verschillende sectoren en ontwikkel zo een succesvolle toekomst.

Samen met 15 bedrijfsleiders verzamel je maandelijks voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei, door kennis en ervaring te delen, onder de begeleiding van ervaren meters & peters. Naast iets, leer je via Plato ook iemand kennen. Een fijne surplus voor de ontwikkeling van jouw netwerk!

Hoe verloopt een Plato-traject?

 • De groepsindeling:
  Elke groep bestaat uit 15 à 18 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.
   
 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult tevens de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt jouw doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Dit vormt de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
   
 • Maandelijkse sessies:
  Gedurende een jaar kom je met jouw groep maandelijks samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
   
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 
   
 • Overkoepelende sessies:
   Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op deze overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

Plato Next Generation 

In groep bepaal je zelf welke topics je binnen jouw Plato-traject wil behandelen. Waar je ook aan wil werken, het kan een plaats krijgen binnen het traject. Bekijk hier de trajectfiche.

Mogelijke topics:

Plato next generation 2019 tabel iconen

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Praktijkcases
 • Familiecharter
 • Algemeen management
 • Omgaan met verandering
 • Rol van (open) communicatie
 • Je nieuwe rol als leidinggevende
 • Opzetten van nieuwe structuren en processen 
 • Emotionele, menselijke en relationele aspecten
 • Uitstippelen van een toekomststrategie voor jouw bedrijf
 • Overnameproces: strategisch, financieel, fiscaal & juridisch
   

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie of graag een intakegesprek? 

Contacteer Plato-coördinator Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be of 0474 84 20 81.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenPlato

 

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Adres

Hooge Heyde
Steenfortstraat 5
2460 Kasterlee

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 1.000*
Niet-leden: € 1.300

*2e deelnemer van hetzelfde bedrijf indien Voka-lid: 900 euro per persoon.

Prijzen zijn excl. btw.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner people coach april-mei
banner VanRoey mei
banner AC S Accountants april
Banner Allindus
Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse