Skip to main content

Plato - Next Generation

Behoor je tot de jongere generatie van een familiebedrijf en zal je in de toekomst het bedrijf overnemen? Dan kan dit inspirerende groeitraject van Voka Plato jou het juiste duwtje in de rug geven!

Bij Voka Plato wissel je samen met gelijkgestemden ervaringen uit over jouw toekomstige rol als leidinggevende en de overname van het familiebedrijf. Binnen dit traject word je ondersteund door twee ervaringsdeskundige meters of peters die je zullen coachen. Tijdens maandelijkse avondsessies komen zij samen om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Maak zelf deel uit van dit klankbord, om elkaar als groep te stimuleren en ondersteunen in dagdagelijkse uitdagingen.     

Welke thema’s specifiek aan bod komen tijdens het traject, beslis je zelf, samen met de andere deelnemers op de kick off. 

Uiteraard geven we jullie ook wat mogelijke onderwerpen mee, zodat je je een beeld kunt vormen van de mogelijke inhoud van de sessies: 
Strategie binnen het familiebedrijf,  verschillende generaties en governance in familiebedrijven, coachend leiderschap, omgaan met verandering, communicatie, digitalisering, branding & positionering, financiële & juridische voorbereiding, motivatie van medewerkers, moeilijke gesprekken voeren, ...


In totaal komen we 12 keer samen, dit komt neer op 1x per maand:

  • 1 kick-off sessie
  • 9 inhoudelijke sessies
  • 2 collectieve sessies met alle Vlaams-Brabantse Platonisten (keynote, netwerk en diner)

We komen steeds na de werkdag samen, exacte timing is ook met de groep te bepalen maar is +/- van 18u tot 21u. De sessies gaan fysiek door bij de deelnemende bedrijven, we beogen een 15-tal deelnemers. Er zijn nog een aantal vrije plaatsen op vandaag. 

Logo vlaio

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Senior Adviseur Plato

Wanneer

Prijs

€ 1.000 (excl. btw)

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing
 

Voorwaarden

Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus