Skip to main content
Plato Businesscases

Plato Businesscases

Iedere bedrijfseigenaar of C-level beslissingsnemer heeft zijn eigen specifieke uitdagingen en problemen. Dit zorgt ervoor dat succesvol ondernemen een proces is van vallen en opstaan.

businesscasesIn dit traject staat de ervaringsuitwisseling tussen bedrijfseigenaars en C-level beslissingsnemers centraal om bedrijfseigen hindernissen en uitdagingen aan te pakken. Per sessie worden er twee tot drie specifieke cases/ problemen besproken van de deelnemers zelf, waarna de groep als bij wijze van 'Raad van Advies' reflecteert en ideeën uitwisselt om tot nieuwe oplossingen en inzichten te komen. 

Dit traject gaat van start op 15 mei 2020.

De data worden vastgelegd in overleg met de groep op de Kick-Off en het tijdstip kan alterneren tussen ’s morgens, ’s middags en ’s avonds.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectbegeleider Angelique Lefebvre via angelique.lefebvre@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1000 euro
  • Niet-leden: 1300 euro

aio

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx