Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Pendelproeverij bedrijvenzone Kanaalkant (GRATIS)

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland en Lantis, de bouwheer van de Oosterweelwerken nodigen je uit om kennis te maken met De Pendelproeverij. De Pendelproeverij is een gratis alternatief mobiliteitsaanbod voor je werknemers. Begin 2024 strijkt de Pendelproeverij neer in de bedrijvenzone Kanaalkant.

Het aanbod is dan exclusief beschikbaar voor ondernemingen gelegen langs het Albertkanaal in de bedrijvenzones Metropoolstraat, Den Bosuil en Den Hoek. 

Wil jij je medewerkers de kans geven om vier weken te testen of een (elektrische) fietsoplossing hun dagelijkse rit met de wagen kan vervangen? Twijfel je of fietslease interessant is voor je medewerkers? Of er opportuniteiten zijn voor het openbaar vervoer? Wil je je mobiliteitsbeleid bijschaven om aantrekkelijker te zijn in the war for talent?

Het aanbod van de Pendelproeverij laat je personeel proeven van verschillende soorten fietsen (elektrisch, speed pedelec, bakfiets en plooifiets), deelsystemen of het openbaar vervoer. Het aanbod is gratis en heeft geen enkele verplichting na gebruik. Ideaal voor wie even wil testen hoe het pendelen lukt met deze alternatieven, vooraleer je een fiets aankoopt of leaset. Ook wie fietst, maar eens een ander type wil proberen, kan deelnemen. 

Infosessie voor bedrijvenzone Kanaalkant op 25 oktober

Kom alles te weten over de Pendelproeverij tijdens de infosessie op 25 oktober om 16.00 uur bij Houthandel Martens in Schoten. 

Programma

  • Introductie door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland
  • Toelichting over de Pendelproeverij en het deelfietssysteem Donkey Republic door Lantis
  • Praktijkgetuigenis van onderneming Testas (Wommelgem)
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen


Deze infosessie duurt tot 17.00 uur. 

Deelname aan de infosessie is gratis. Registreren is verplicht (max. 1 deelnemer per bedrijf). 

In samenwerking met:

 

logo lantis

 

Contactpersonen

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Adres

Houthandel Martens
Hoogmolendijk 4
2900 Schoten

Wanneer

Prijs

Gratis
Max. 1 deelname per bedrijf

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering