Skip to main content
bryo

Opstart Bryo StartUp traject Oost-Vlaanderen - 16 oktober

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 16 en 17 oktober start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus schrijf je snel in!

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan. 

Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

bryo

dgdg

Wil je graag deelnemen aan het Bryo StartUp traject?

We zijn momenteel volop bezig met de selecties voor de volgende opstart op 16-17 oktober. Wil je graag instappen? Laat hieronder je email adres na en wij contacteren je met de volgende stappen van de selectieprocedure. (Opgepast, de plaatsen zijn beperkt)

Veel succes!

Ik stel me kandidaat voor het Bryo StartUp traject!

Laat hier je gsm nummer achter zodat we jou contacteren met meer informatie. 

bryo

bryo vlaio

Contactpersoon

Louise Blondé

Jong Ondernemen - Events & Netwerking

Prijs

500 euro exclusief btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat